Stadkamer huisregels
We zijn blij dat jij er bent! Stadkamer wil een fijne en veilige plek voor álle Zwollenaren zijn. Daar hebben we jouw hulp bij nodig: behandel elkaar en onze spullen met respect, en volg de instructies van onze medewerkers op. Bedankt!

Stadkamer maken we samen, daarom zijn dit onze huisregels:

1. We houden rekening met elkaar bij het gebruik van de ruimtes in Stadkamer. Dat betekent dat jij je als bezoeker rustig gedraagt en altijd luistert naar de aanwijzingen van de medewerkers van Stadkamer.

2. Wij accepteren absoluut geen hinderlijk gedrag, verbaal geweld en fysiek geweld. 

Vervelend gedrag ten opzichte van medewerkers en (andere) bezoekers van Stadkamer wordt niet geaccepteerd. Gedrag dat door anderen als naar of provocerend kan worden ervaren, hoort daar ook bij. Is dat van toepassing? Dan hebben de medewerkers van Stadkamer het recht om je, na een waarschuwing, de toegang tot ons gebouw te ontzeggen. 

Ook roken, slapen en alcohol- en druggebruik zijn niet toegestaan. Bij erge overlast of diefstal nemen we contact op met de politie.

3. In en rondom de Huiskamer mogen er geen eigen etenswaren of dranken worden gegeten of gedronken. In andere ruimtes mag je gerust je eigen meegebrachte eten opeten, behalve warme maaltijden. Je kunt in de Huiskamer terecht voor een (warme) lunch of snack. 

4. Als bezoeker van Stadkamer kun je met een internetpas maximaal twee uur per dag een pc gebruiken voor studie of werk. Als het erg druk is en alle computers bezet zijn, laat je er na één uur iemand anders achter. Je bezoekt geen gewelddadige of pornografische websites.

5. In onze vestiging Stadkamer Centrum zijn niet alle ruimtes goed bereikbaar voor eigen scootmobiels van bezoekers. Als alternatief kun je een rollator, rolstoel of kleine scootmobiel van Stadkamer gebruiken.

6. Jouw officiële hulphond of blindengeleidehond is welkom bij Stadkamer, andere (huis)dieren blijven buiten.

7. Wil je foto's, filmpjes of geluidsopnames maken? Vraag daarvoor eerst toestemming aan een van onze medewerkers én de persoon waarvan je opnames wil maken.

Overtreed je een of meerdere van onze huisregels, dan hebben de medewerkers van Stadkamer het recht je de toegang tot het gebouw te ontzeggen. Als zij het nodig vinden zullen ze hierbij hulp vragen van de politie. Daarnaast wordt er mogelijk aangifte gedaan bij de politie. 

Heb je een klacht? 

Klik hier voor onze klachtenprocedure.

Kijk ook eens naar