Aanvragen Buurtcultuur fonds

Heb je een goed plan voor je wijk, dat te maken heeft met muziek, film, lezen, schrijven, theater, dans beeldende kunst of erfgoed? Dan kun je hiervoor geld aanvragen bij het BuurtCultuurfonds. Je plan zorgt er bijvoorbeeld voor dat je buurt prettiger wordt om in te wonen. Of je daagt andere wijkbewoners uit om mee te doen en je activiteit is bedoeld voor publiek.

Aanvraag < €1.000,-
Mag zowel schriftelijk als mondeling. Dan ben je van harte welkom op het spreekuur van onze adviseur of je kunt een afspraak maken.

Aanvraag > €1.000,-
Dit moet schriftelijk via het aanvraagformulier. Deze aanvraag moet je als wijkbewoner indienen samen met een vereniging, gezelschap of organisatie.

Aanvraag > €4000,-
Projecten met een aanvraag vanaf 4.000 euro worden beoordeeld door een commissie en kunnen vier keer per jaar worden ingediend.

Je hebt nog geen concreet projectvoorstel
Je wilt een aanvraag doen, maar je hebt (nog) geen volledig plan? Vul het formulier onder aan deze pagina aan. We nodigen je uit voor een gesprek. 

Je hebt al een projectvoorstel
Je bent al verder en je hebt al een projectvoorstel? Dan hoef je het formulier onderaan deze pagina niet in te vullen, maar kun je direct de link hieronder aanklikken voor het volledige aanvraagformulier. Als we het formulier hebben ontvangen, nemen we contact met je op om je aanvraag verder te bespreken. Binnen 6-8 weken na binnenkomst van je aanvraag hoor je of je aanvraag is goedgekeurd.  

Let op: sla het ingevulde formulier eerst op en mail het dan naar buurtcultuurfonds@stadkamer.nl samen met de gevraagde bijlagen.

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIEAANVRAGEN TOT € 4000,00

KLIK HIER VOOR HET AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIEAANVRAGEN BOVEN € 4000,00 

 

Spelregels

Meer informatie over de spelregels vind je hier

Projecten waarbij een aanvraag wordt gedaan tot 4.000 euro kunnen het hele jaar worden ingediend. Projecten met een aanvraag van 4.000 euro en hoger worden beoordeeld door een commissie en kunnen vier keer per jaar worden ingediend:

  • vóór 1 maart (projecten in mei, juni en juli)
  • vóór 1 juni (projecten in augustus, september en oktober)
  • vóór 1 september (projecten in november, december en januari)
  • vóór 1 december (projecten in februari, maart en april)

Aanvragen moeten op tijd en compleet ingediend zijn voor de uiterste inleverdatum. Alleen dan worden de aanvragen in behandeling genomen.

Vervolg?
Als je aanvraag binnenkomt en voldoet aan de minimale eisen, nodigen we je uit voor een gesprek. Binnen 6 tot 8 weken na binnenkomst van je aanvraag hoor je of je aanvraag is goedgekeurd.

Aanvraagformulier Buurtcultuurfonds

Vul hieronder jouw gegevens in voor een aanvraag bij het Buurtcultuurfonds. Heb je al een uitgewerkt plan? Upload deze dan als bijlage. We nemen binnenkort contact met je op!

Kijk ook eens naar