Stage

Bij Stadkamer kun je stagelopen of afstuderen in een wereld waar informatie, taal, kunst en cultuur op een spannende manier samenkomen.

Pas jij bij Stadkamer?
Neem je graag initiatief en houd je van een omgeving die creatief en zelf organiserend is? Kun je omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die we onze medewerkers – en dus ook jou als stagiair – geven? Breng je nieuwe ideeën met je mee en breng je deze op proactieve wijze bij ons onder de aandacht? Dan zoeken wij jou!
Daarbij is het vanzelfsprekend dat wij zorgen voor goede begeleiding en dat jij enthousiast en gemotiveerd bent.

Past Stadkamer bij jou?
Je gaat werken in een omgeving waar ‘altijd wat te doen of te beleven' is. In een middelgrote organisatie waar de lijnen kort zijn en de sfeer informeel. Onze stagebegeleiders zijn ervaren in hun vakgebied en in de begeleiding van stagiaires. We bieden ruimte voor jouw ontwikkeling en initiatieven.

Wi je weten welke stageplekken er bij Stadkamer beschikbaar zijn? Ga naar vacatures.

Zoek jij een maatschappelijke stage?
Een maatschappelijke stage is een kortdurende stage waarbij je als scholier op het voortgezet onderwijs op een mooie manier kennismaakt met vrijwilligerswerk. Ben je op zoek naar een maatschappelijke stageplek bij Stadkamer? Dan kan je hiervoor terecht op drie locaties van Stadkamer (niet in Stadshagen). 

Kijk ook eens naar