Doe mee bij Stadkamer!
Op zoek naar een creatief uitje voor je kind? Tijd om je digitale vaardigheden bij te spijkeren? Of wil je als leerkracht vol nieuwe inspiratie voor de klas staan? Alles kan bij Stadkamer! Meld je – meestal gratis! – aan en doe mee met de leukste activiteiten; van voorstelling tot workshop en van lezing tot boekenclub.

Waarom naar een activiteit bij Stadkamer?

  • Een breed aanbod van activiteiten
  • In een inspirerende omgeving
  • Onder deskundige begeleiding
  • Toegankelijk voor iedereen én meestal gratis

Bekijk de agenda

KOM LANGS MET KINDEREN

Met lezen en cultuur kun je wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen! Ook de allerjongste Zwollenaren doen bij Stadkamer mee met leerzame, creatieve en vooral heel leuke activiteiten. Kom samen met je kind luisteren naar verhalen en muziek, bezoek een theatervoorstelling of knutsel met allerlei materialen en ontdek de digitale wereld in het MAAKpunt.

Doe mee met je kind 

JONGEREN: WAAR ZIEN WE JOU?

Je bent jong(ere) en je wil wat: dat kan bij Stadkamer! Kom eens naar de maandelijkse BoekenHub - voor iedereen die van lezen en gezelligheid houdt – of doe mee met creatieve workshops. Ook zijn wij dé plek om in alle vrijheid met andere jongeren en professionals te delen wat er in jouw leven speelt.

Kom ook meedoen

VERKEN ONS AANBOD VOOR VOLWASSENEN

Wat doe jij in je vrije tijd? Kom naar Stadkamer voor een wereld aan mogelijkheden. Ontdek jouw schrijftalent of nieuwe handwerkhobby, laat kapotte apparaten repareren in het repaircafé, geniet van een (lunch)concert of vraag om raad bij een inloopspreekuur. We zien je graag bij een van onze vestigingen!

Bekijk de agenda

WORKSHOPS EN TRAININGEN VOOR PROFESSIONALS

Werk jij in het basisonderwijs, de kinderopvang óf als zelfstandig cultuurprofessional? Scherp je kennis en vaardigheden aan bij Stadkamer! Laat je inspireren tijdens een creatieve cursus of interactieve workshop, of zoek de verdieping met een training in lees- of cultuuronderwijs. En niet te vergeten: kom naar het jaarlijkse event Buutvrij! voor een flinke dosis creativiteit en nieuwe inzichten. 

Ontdek ons aanbod

Zo werkt het!

1. Bekijk het hele activiteitenaanbod op stadkamer.nl/agenda
2. Meld je aan voor een activiteit of evenement van jouw keuze
3. Kom naar Stadkamer en beleef het mee!

Kijk ook eens naar