Yez!

Welkom bij  YEZ!, Young Experience Zwolle,  een avondvullend festival vol activiteiten, muziek en theater. Geen stoffige meeting maar een volwaardig festival met verschillende area’s inclusief een mini foodcourt en een mainstage voor Zwolse makers. En dat allemaal voor noppes, nada, niks, gratis. Voor jou! #winning

Op 14 oktober vanaf 19:30 draait het in de Stadkamer om inspireren, participeren, verbinden en dromen. Waar krijg jij energie van? Oftewel wat brengt jou en de mensen om je heen in beweging. Daar gaan wij samen naar op zoek. Niks moet (bijna) alles kan.

Mooi marketingtekstje maar waar zeg ik nou eigenlijk YEZ! tegen? Nou wij hebben hieronder een aantal van de activiteiten alvast voor je uitgewerkt:

  • - Your (Virtual Reality): verken nieuwe werelden en creëer je eigen realiteit in VR met videokunstenaar Gerard Aalbers.
  • - Combat lasergame Choreography: Word een heuse actieheld en een meester in een combinatie van lasergamen, stunts en freerunning.
  • - Studio for Performing Arts: laat je creatieve kant shinen en dompel je onder in de wereld van theater, dans, muziek of mix je eigen performance.

Dat en nog veel meer op 14 oktober. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnen wandelen! Jij bent aan zet. YEZ! Let’s get this!

Kijk ook eens naar