×

Vrijwilliger Medialab

Heb jij interesse in nieuwe digitale en technologische ontwikkelingen? Wil jij je vrije tijd nuttig én zinvol besteden in het Medialab? Heb je goede ideeën voor verdere uitbreiding van activiteiten in het Medialab? Dan zoeken we jou!

Wat doe je als vrijwilliger in het Medialab?
Het Medialab is een inspirerende omgeving voor de nieuwsgierige Zwollenaar (jong en oud), die de mogelijkheden van nieuwe technologieën en media wil leren kennen. In het Medialab vinden diverse activiteiten plaats als het Digi-hulp spreekuur, Spelen met Robots en de Wordpress Meetup. In het Medialab staat een 3D printer en er is een Virtual Reality opstelling.

Samen met de medewerkers van Stadkamer breidt je de programmering van het Medialab uit met nieuwe activiteiten voor alle Zwollenaren, van jong tot oud. Je begeleidt bijvoorbeeld mensen die willen werken met de 3Dprinter of de VRbril of je helpt kinderen bij Spelen met Robots.

Wat breng jij mee?
Je hebt een open, lerende en nieuwsgierige houding. Je hebt leuke ideeën voor workshops, een inloopuur of spreekuren en je vindt het leuk om activiteiten te begeleiden. Je hebt interesse in nieuwe technologische en digitale ontwikkelingen. Je bent geduldig en kunt goed omgaan met mensen van alle leeftijden (kinderen, jeugd, volwassenen en ouderen).

Info
Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld word je uitgenodigd voor een intakegesprek. In dit gesprek maken we nader kennis met elkaar en verkennen we een eventuele samenwerking. Ga je bij Stadkamer aan de slag als vrijwilliger? Dan vragen we of om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Aanmelden
Wil jij je vrije tijd nuttig én zinvol besteden? Of ben je op zoek naar een inspirerende omgeving waarin je werkervaring kunt opdoen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je meer weten over de vrijwilliger gastvrouw/gastheer, neem dan contact op met Marijne Bos.

Ja, ik word vrijwilliger en meld me aan.

(* verplicht veld)
Contactgegevens
(* verplicht veld)
Motivatie
(* verplicht veld)
Overige informatie
Op dit moment hebben we voldoende belangstelling voor vrijwilligers op de vestiging Centrum. We zijn nog wel op zoek naar vrijwilligers voor onze vestigingen: Aa-landen, Stadshagen en Zuid.
(* verplicht veld)
Geef aan welke dagen je beschikbaar bent
(* verplicht veld)

Ja, door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring.