×

Vrijwilliger Medialab

Heb jij interesse in nieuwe digitale en technologische ontwikkelingen? Wil jij je vrije tijd nuttig én zinvol besteden in het Medialab? Heb je goede ideeën voor verdere uitbreiding van activiteiten in het Medialab? Dan zoeken we jou!

Wat doe je als vrijwilliger in het Medialab?
Het Medialab is een inspirerende omgeving voor de nieuwsgierige Zwollenaar (jong en oud), die de mogelijkheden van nieuwe technologieën en media wil leren kennen. In het Medialab vinden diverse activiteiten plaats als het Digi-hulp spreekuur, Spelen met Robots en de Wordpress Meetup. In het Medialab staat een 3D printer en er is een Virtual Reality opstelling.

Samen met de medewerkers van Stadkamer breidt je de programmering van het Medialab uit met nieuwe activiteiten voor alle Zwollenaren, van jong tot oud. Je begeleidt bijvoorbeeld mensen die willen werken met de 3Dprinter of de VRbril of je helpt kinderen bij Spelen met Robots.

Wat breng jij mee?
Je hebt een open, lerende en nieuwsgierige houding. Je hebt leuke ideeën voor workshops, een inloopuur of spreekuren en je vindt het leuk om activiteiten te begeleiden. Je hebt interesse in nieuwe technologische en digitale ontwikkelingen. Je bent geduldig en kunt goed omgaan met mensen van alle leeftijden (kinderen, jeugd, volwassenen en ouderen).

Info en aanmelden
Heb je interesse in deze vacature? We gaan graag met jou in gesprek tijdens de maandelijkse informatieavond in Stadkamer centrum, Zeven Alleetjes 1A. De avonden zijn van 19.00 – 21.00 uur. Kijk hier voor de data.

Ga je bij Stadkamer aan de slag als vrijwilliger? Dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wil je eerst meer weten over het medialab, neem dan contact op met Marianne Elsjan of Wipper.