×

Vrijwilliger Klik en Tik

Vind je het leuk om mensen te ondersteunen bij het computervaardig worden? Heb je geduld en kun je goed uitleggen? Wil je je vrije tijd nuttig en zinvol besteden? Dan is vrijwilliger bij Klik en Tik iets voor jou!

Wat doe je als vrijwilliger Klik en Tik?
Klik en Tik is een cursus voor mensen die graag meer met de computer willen doen, maar niet goed weten hoe het werkt. De deelnemers leren typen, met de muis werken, e-mailen en gaan internet op. Het programma Klik en Tik wordt door de deelnemers online gevolgd. Een medewerker van Stadkamer is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Klik en Tik cursus. Je ondersteunt de medewerker van Stadkamer bij de cursus. Jouw rol bestaat uit de begeleiding van de deelnemers, vaak in 1-op-1 contact bij het volgen van de online cursus. De cursus Klik en Tik vindt in eerste instantie in Stadkamer Aalanden plaats, maar mogelijk ook in onze andere vestigingen.

Wat breng jij mee?
Je hebt een open houding vindt het leuk om mensen te helpen, vooral ouderen. Je kunt goed en duidelijk uitleggen. Je bent goed met computers en internet en kunt zelf daar goed de weg in vinden. Je vindt het fijn om met anderen samen te werken. Je staat open voor ontwikkeling en begeleiding.

Info en aanmelden
Heb je interesse in deze vacature? We gaan graag met jou in gesprek tijdens de maandelijkse informatieavond in Stadkamer centrum, Zeven Alleetjes 1A. De avonden zijn van 19.00 – 21.00 uur. Kijk hier voor de data.

Ga je bij Stadkamer aan de slag als vrijwilliger? Dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wil je eerst meer weten over het Klik en Tik, neem dan contact op met Marianne Elsjan of Wipper.