×

Vrijwilliger Kleintje Koffie

Wil jij de jongste bezoekers van Stadkamer een warm welkom geven en begeleiden bij het knutselen als hun ouders tijdens Kleintje Koffie met elkaar praten over diverse opvoedthema's? Kun jij goed met jonge kinderen (2-4 jaar) overweg? En ben jij creatief in het bedenken van activiteiten voor de kleine gasten? Dan willen we graag met jou in gesprek! 

Wat doe jij als vrijwilliger Kleintje Koffie?
Eén keer in de twee maanden, op de 1e vrijdagochtend van de maand kunnen ouders (met hun kinderen) onder het genot van een kop koffie in gesprek met deskundigen over interessante thema’s rondom peuters en kleuters. Denk aan thema’s als zindelijk worden, taalontwikkeling, op vakantie met jonge kinderen, vriendschap etc.

Als de ouders in gesprek gaan, zorg jij ervoor dat de peuters en kleuters een knutselactiviteit doen. Je bereidt de vrijdagochtend voor. Je bedenkt een knutselactiviteit voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar dat past bij  het thema van de ochtend. Je begeleidt en stimuleert de kinderen tijdens de knutselactiviteit.

Wat breng jij mee?
Je bent gek op kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar. Je bent creatief en vindt het leuk knutselactiviteiten te bedenken voor deze leeftijdsgroep. Je bent eens in de 2 maanden een ochtend beschikbaar voor de koffieochtend. Daarnaast vergt het wat tijd om de ochtend voor te bereiden.

Info
Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld word je uitgenodigd voor een intakegesprek. In dit gesprek maken we nader kennis met elkaar en verkennen we een eventuele samenwerking. Ga je bij Stadkamer aan de slag als vrijwilliger? Dan vragen we je om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Aanmelden
Wil jij je vrije tijd nuttig én zinvol besteden? Of ben je op zoek naar een inspirerende omgeving waarin je werkervaring kunt opdoen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je meer weten over de vrijwilliger gastvrouw/gastheer, neem dan contact op met Marijne Bos.

Ja, ik word vrijwilliger en meld me aan.

(* verplicht veld)
Contactgegevens
(* verplicht veld)
Motivatie
(* verplicht veld)
Overige informatie
Let op! Deze vraag alleen invullen als je de functie gastvrouw/gastheer hebt gekozen.
(Op dit moment hebben we voldoende belangstelling voor deze functie op de vestiging Zuid. We zijn nog wel op zoek naar gastvrouwen/heren voor onze vestigingen: Aa-landen, Stadshagen en Centrum)
(* verplicht veld)
Geef aan welke dagen je beschikbaar bent
(* verplicht veld)

Ja, door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring.