×

Vrijwilliger gastvrouw/heer

Wil jij het gezicht van Stadkamer zijn en de bezoekers van Stadkamer een warm welkom geven? Ben je klantvriendelijk en behulpzaam? En vind je het leuk om allerlei ondersteunende taken te doen? Dan willen we graag met jou in gesprek! 

Wat doe je als vrijwilliger gastvrouw/gastheer?
Als vrijwilliger help je met verschillende ondersteunende taken en zorg je voor een nette en opgeruimde ‘huiskamer van Zwolle’. Je bent het eerste aanspreekpunt bij Stadkamer en verwelkomt bezoekers bij binnenkomst. Je beantwoordt huishoudelijke vragen en wijst bezoekers de weg door de verschillende afdelingen. Teruggebrachte boeken, cd’s en dvd’s leg je terug in de kasten. Je let er op dat de leestafel met tijdschriften en kranten netjes en opgeruimd blijft.

Je zorgt ervoor dat gereserveerde boeken klaar staan om afgehaald te worden. Je helpt klanten met de zelfservice systemen, bijvoorbeeld als het gaat om kopiëren, downloaden van documenten en uitlening. Bij grotere activiteiten zet je koffie en thee klaar en zorg je ervoor dat de betreffende ruimte in orde is (dit is met name op de centrumlocatie aan de orde). Soms assisteer je bij boekreparaties.

Wat breng jij mee?
Je bent graag onder de mensen en bent klantvriendelijk. Je spreekt de Nederlandse taal en je  hebt geen moeite met fysiek werk. Je staat open voor ontwikkeling en begeleiding en je werkt graag samen met anderen. Je bent een paar uur per week beschikbaar.

Info
Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld word je uitgenodigd voor een intakegesprek. In dit gesprek maken we nader kennis met elkaar en verkennen we een eventuele samenwerking. Ga je bij Stadkamer aan de slag als vrijwilliger? Dan vragen we je om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Aanmelden
Wil jij je vrije tijd nuttig én zinvol besteden? Of ben je op zoek naar een inspirerende omgeving waarin je werkervaring kunt opdoen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Wil je meer weten over de vrijwilliger gastvrouw/gastheer, neem dan contact op met Marijne Bos.

Lees hier het interview met onze vrijwillige gastvrouw Leoné de Beer.

Ja, ik word vrijwilliger en meld me aan.

(* verplicht veld)
Contactgegevens
(* verplicht veld)
Motivatie
(* verplicht veld)
Overige informatie
Op dit moment hebben we voldoende belangstelling voor vrijwilligers op de vestiging Centrum. We zijn nog wel op zoek naar vrijwilligers voor onze vestigingen: Aa-landen, Stadshagen en Zuid.
(* verplicht veld)
Geef aan welke dagen je beschikbaar bent
(* verplicht veld)

Ja, door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring.