×

Regeling ArtPitch038

 

Leuk dat je interesse hebt in ArtPitch038.

Om mee te kunnen doen aan de pitch, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Je houdt je beroepsmatig bezig met kunst en cultuur. Mogelijk heb je een opleiding gevolgd maar misschien ben je ook wel een autodidact. Het allerbelangrijkste is dat je een artistiek plan hebt dat iets toevoegt aan het culturele klimaat van Zwolle.

Met een bijdrage uit de regeling ArtPitch038 krijg jij de kans om je eigen professionele en artistieke kwaliteiten te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan projecten waarbij je een experiment aangaat en je iets gaat proberen waarvan je nu nog niet het eindresultaat kunt omschrijven. Of misschien heb je al heel helder voor ogen wat je wil maar voldoe je voor veel andere fondsenregelingen niet aan de criteria om aan te mogen vragen.

Welk project bijdraagt aan de doelstelling van gemeente Zwolle op het gebied van innovatie en vernieuwing bepaal je binnen deze regeling als kunstenaars samen. Aanmeldingen worden door Stadkamer vooraf niet inhoudelijke beoordeeld en geselecteerd.

Lees in de bijlage de toelichting, het reglement en de spelregels van het fonds. Veel succes!

REGELING ARTPITCH038