×

Oproep: wie wil er meedenken over de herinrichting van Stadkamer Zwolle-Zuid?

Beste bewoners van Zwolle-Zuid,

Mijn naam is Marieke Dechesne, ik ben 4ejaars student aan Windesheim Hogeschool en ik doe mijn afstudeeronderzoek bij Stadkamer, ookwel de bibliotheek van Zwolle, naar het huiskamergevoel in Zwolle-Zuid. Voor dit onderzoek ben ik op zoek naar mensen met goede ideeën over hoe de ideale huiskamer van de wijk er uit moet zien!

Stadkamer Zuid wil naast het uitlenen van boeken ook graag een gemeenschappelijke huiskamer zijn waar iedereen makkelijk naar binnen kan lopen en elkaar kan ontmoeten. Vind je het leuk om mee te denken hoe we dit samen met wijkcentrum de Pol kunnen realiseren? En mee te praten over hoe de huiskamer er uit moet komen te zien?

Dan hebben we jouw hulp hard nodig! Jij bent bewoner van Zwolle-Zuid en kunt dus het beste aangeven wat jij leuk zou vinden. Ik wil graag met je in gesprek hierover en ben heel benieuwd naar jouw ideeën. Iedereen die in Zwolle-Zuid woont is van harte welkom, ook als je nog niet bekend bent met Stadkamer.

Ik ontvang jou graag op dinsdag 6 november of donderdag 8 november om 19:00 uur in Stadkamer Zwolle-Zuid. Dan kunnen we onder het genot van een kopje koffie of thee samen brainstormen over het huiskamergevoel in Stadkamer in Zwolle-Zuid.

Wanneer je graag mee zou willen praten of voor verdere vragen hoor ik graag van je, je kunt mij bereiken op mijn e-mailadres.