×

Stadkamer viert de Nationale Vrijwilligersdag!

Wij zetten jou graag in het zonnetje... omdat jij Stadkamer dé plek laat zijn waar iedere Zwollenaar zich welkom voelt! Kom je ook? Meld je snel aan en kies uit één van de workshops! 

Programma

  • 10.00 - 10.30 uur: Inloop met koffie/thee/lekkers
  • 10.30 - 12.00 uur: Start workshops
    Kies één van de workshops: 'Koffie is altijd een goed idee', 'Zwolle door de ogen van Marcel', 'Boeken lezen tegen (keuze)stress' of 'De Wereld van Robots'? Lees hieronder meer over de workshops.
  • 12.30 - 14.00 uur: Lunchquiz Lezen is Gezond 
    Geniet van een heerlijke verzorgde lunch en doe mee met de quiz met een knipoog: lezen is gezond. Een quiz met feiten over de heilzame werking van boeken, onder leiding van twee apothekers in een witte jas. Er zijn mooie prijzen te winnen!
  • 14.00 uur: Einde

Workshop 1: Koffie is altijd een goed idee
In deze koffieworkshop neemt ervaren barista Gijs van den Berg van het bekende koffiemerk Mocca d’ Or je mee in de wereld van koffie. Je leert alles over latte macchiato’s, filterkoffie en de geschiedenis van koffie! En dat lepelen in je cappuccino voor de echte barista een doorn in het oog is.... oeps...Kortom alles over koffie!
Maximaal aantal deelnemers: 8

Workshop 2: Zwolle door de ogen van Marcel
Wie kent hem inmiddels niet.. onze wandelende encyclopedie en collega Marcel Overbeek. Geen weetje of feit over de stad Zwolle is voor hem onbekend. Samen met hem struin je door de straten van het Zwolse om de verhalen te horen en de hoogtepunten te zien uit de geschiedenis van deze mooie stad.
Maximaal aantal deelnemers: 20

Workshop 3: Boeken lezen tegen (keuze)stress
Marije Wilmink en Akke Visser van de Culturele Apotheek zijn bedreven in 'bibliotherapie' en zetten gedichten, korte verhalen en fragmenten in als hulp bij dagelijkse dilemma's.  In deze luchtige en interactieve workshop onderzoeken en ervaren we of het lezen van verhalen, romans en gedichten ons kan helpen bij (keuze)stress. Na afloop voel je je een stuk relaxter!
Maximaal aantal deelnemers: 20

Workshop 4: De wereld van Robots
De wereld wordt steeds digitaler en techniek maakt zoveel meer voor ons mogelijk. In deze workshop gaan we spelenderwijs en zonder enig benodigde voorkennis meer ontdekken over de mogelijkheden van een robot. Maak je eigen 3d ontwerp om te printen en waan je even in een totaal andere wereld met een VR bril. 
Maximaal aantal deelnemers: 15

Aanmelden gaat op volgorde van binnenkomst aanmeldingsformulier.

Meld je hier aan!

Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

De workshops 'Koffie is altijd een goed idee' en Zwolle door de ogen van Marcel zijn vol. Hiervoor kun je je niet meer aanmelden.
(* verplicht veld)

Ja, door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring.