Schatten van Stadkamer

De medewerkers en vele vrijwilligers van Stadkamer staan elke dag voor je klaar, zowel voor als achter de schermen. Zij zijn de Schatten van Stadkamer en elke maand stellen we in 'Schatrijk door...' een medewerker of vrijwilliger voor. Zo krijg je een 'kijkje in de keuken' en vertellen we meer over het werken bij Stadkamer. Nieuwsgierig wat jij voor Stadkamer kan betekenen? Kijk dan op de werken bij pagina of bij vrijwilligerswerk.

In 'Schatrijk door' vertelt medewerker Obie je meer over haar baan als communicatiemedewerker bij Stadkamer. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door...' vertelt Roeland je meer over zijn vrijwilligerswerk voor Spelen met Robots. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door...' vertelt Janine je meer over haar baan als manager publieksdiensten en ondersteuning. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door...' vertelt Paulien je meer over haar vrijwilligerswerk voor Taalpunt. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door...' vertelt Andro je meer over zijn werk als medewerker formulebibliotheek senior. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door...' vertelt vrijwilliger Gerrie je meer over haar vrijwilligerswerk bij Klik en tik. Klik hier om het interview te lezen. 

In 'Schatrijk door' vertelt Anne je meer over haar werk als adviseur Buurtcultuur en Amateurkunst. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door' vertelt Karin je meer over haar vrijwilligerswerk als Coördinator VoorleesExpressbaan. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door' vertelt Sanne je meer over haar baan als medewerker formulebibliotheek senior. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door' vertelt vrijwilliger Gertjan je meer over zijn werk als Taalvrijwilliger individueel. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door' vertelt medewerker Geert je meer over zijn baan als adviseur programmering. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door' vertelt vrijwilliger Onno je meer over zijn werk als vrijwilliger Klik en Tik. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door' vertelt vrijwilliger Carla je meer over haar werk als vrijwilliger Lezen en Lenen. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door Elly' vertelt medewerker Elly je meer over haar baan als senior-adviseur cultuureducatie. Klik hier om het interview te lezen.

In 'Schatrijk door Juliën' vertelt vrijwilliger Juliën je meer over haar vrijwilligerswerk bij activiteiten. Klik hier om het interview te lezen. 

Kijk ook eens naar