Medewerker De Huiskamer - biebcafé

Zorg je ervoor dat jouw gasten het naar hun zin hebben en zet jij goede koffie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Stadkamer zoekt vrijwilligers voor De Huiskamer, het biebcafé van Zwolle.

In De Huiskamer drinken onze gasten in een ongedwongen sfeer een lekkere kop koffie. In de ochtend maken we graag ontbijtjes en ’s middags rijk belegde sandwiches of tosti van dik gesneden boterhammen.
De Huiskamer vindt je bij Stadkamer, de plek in Zwolle waar je kennis kunt opdoen en delen, anderen kunt ontmoeten, cultuur kunt beleven, waar je kunt lezen en lenen, koffie kunt drinken, studeren en werken, waar je geïnspireerd raakt en je kunt blijven ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Je verwelkomt onze gasten en zorgt ervoor dat zij zich thuis voelen. Je verzorgt warme en koude dranken en eenvoudige gerechten. Als er een cateringopdracht is help je mee.

Onze ideale kandidaat:

•    Is minimaal 3 uur per week beschikbaar in de avonduren
•    Is uiterlijk goed verzorgd
•    Vindt het leuk om onze gasten positief te verrassen

Kijk hier wat Stadkamer jou te bieden heeft


Meer informatie en aanmelden

Wil jij je vrije tijd nuttig én zinvol besteden? Of ben je op zoek naar een inspirerende omgeving waarin je werkervaring kunt opdoen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. De werkzaamheden starten vanaf september 2018.

Ja, ik word vrijwilliger en meld me aan.

Contactgegevens
Motivatie
Overige informatie
Op dit moment hebben we voldoende belangstelling voor vrijwilligers op de vestiging Centrum. We zijn nog wel op zoek naar vrijwilligers voor onze vestigingen: Aa-landen, Stadshagen en Zuid.
Geef aan welke dagen je beschikbaar bent

Ja, door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring.

Nieuws

This is special

Bibliotheek

13 december 2018

This is Special is al vijf jaar een showcase van het creatieve en culturele talent van de leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs De...

Lees hier meer over

De Top 380: 380 platen in 38 uur

Bibliotheek

13 december 2018

De Top 380: 380 platen in 38 uur

Lees hier meer over
Bekijk al het nieuws

Activiteiten

Vrijdag 14 December

Gilde Taalcafé Centrum

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 09:30 - 11:30 uur

Wil je graag de Nederlandse taal beter leren spreken en graag meer mensen leren kennen? In het Taalcafé wordt in kleine groepjes gesproken...

Lees hier meer over
Vrijdag 14 December

Opgeruimd staat netjes!

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 11:00 - 12:00 uur

Kerstspullen opruimen Eén keer per jaar komt de doos met kerstspullen van de zolder. De spulletjes van vorig jaar weer gebruiken of hang je...

Lees hier meer over
Vrijdag 14 December

Masterclass Zeg het met kleur

BibliotheekLocatie: Stadkamer CentrumTijdstip: 13:00 - 14:15 uur

Kleuren geven inspiratie en beïnvloeden ons. Wanneer je kleuren op een juiste manier inzet, zijn ze ontzettend krachtig. Kleur is een...

Lees hier meer over
Bekijk alle activiteiten