Terug naar overzicht

Nieuws

Stadkamer finalist ‘beste bibliotheek 2018’

Stadkamer

21 november 2017

Stadkamer Centrum is door het vakblad Bibliotheekblad genomineerd voor de titel ‘Beste bibliotheek van Nederland 2018. De jury van het vakblad heeft naast Stadkamer nog vijf  bibliotheken geselecteerd die strijden voor de titel.

De andere genomineerden zijn bibliotheken uit Barendrecht, Amsterdam Bijlmer, Purmerend, Sittard en Veendam.
Met de verkiezing wil Bibliotheekblad benadrukken dat ons land beschikt over hoogwaardige openbare bibliotheken die een onmisbare plek in de huidige Nederlandse samenleving innemen.

Vakjury

In de komende maanden wordt Stadkamer op verschillende tijdstippen bezocht door een mystery guest. Deze mystery guest beoordeelt aan de hand van de vijf kernfuncties van bibliotheken of Stadkamer in aanmerking komt voor de titel. Ook wordt er gelet op de lokale verankering, netwerkfunctie en samenwerking in Zwolle.

Stem mee!

De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door de vakjury en het publiek. Vanaf 18 januari kan het publiek zes weken stemmen op de bibliotheek van hun keuze. Stadkamer roept alle Zwollenaren op om tegen die tijd ook een stem uit te brengen.

Stadkamer finalist ‘beste bibliotheek 2018’

Meer nieuws

Laat je betoveren!

Bibliotheek

15 december 2017

De laatste dagen van het oude jaar staan in het teken van sprookjes. Tijd dus voor sprookjesachtige activiteiten; kom je ook luisteren en meedoen?

Lees hier meer over

Yoga, iets voor mijn kind?

Bibliotheek

14 december 2017

Kinderyoga helpt kinderen prikkels te verwerken, zich te ontspannen en zich te concentreren.

Lees hier meer over
Terug naar overzicht