×
Terug naar overzicht

Nieuws

ArtPitch038 - Pitch je plan en pak die poen

BuurtCultuur & Amateurkunst

3 juni 2019

Fonds voor vernieuwing en innovatie voor Zwolse culturele ondernemers

Een cultureel plan pitchen en dezelfde avond nog horen of je subsidie krijgt? Het bij Stadkamer ondergebrachte fonds ArtPitch038 maakt het mogelijk. ArtPitch038 is een laagdrempelige vorm van projectfinanciering voor organisaties, stichtingen en particulieren op het gebied van kunst en cultuur uit Zwolle. De professionele kunstbeoefenaar wordt uitgenodigd om initiatieven aan te dragen die bruisen, vernieuwend zijn, soms zelfs schuren, creativiteit stimuleren of discussie oproepen.

Tijdens een jaarlijkse pitchavond krijgen Zwolse creatieve ondernemers de kans om hun plan te pitchen en subsidie te ontvangen. De plannen worden niet gepresenteerd aan een jury maar aan de medepitchers, die ook adviseren over de te verstrekken bedragen.

Maatwerk voor kunstenaars
De gemeente Zwolle wil alternatieve vormen van subsidie en financiering aanbieden aan een groep culturele ondernemers en kunstenaars, die nu vaak geen subsidie kunnen vinden die bij hen past. ArtPitch038 is een van die alternatieven.

ArtPitch038 - Pitch je plan en pak die poen

Meer nieuws

Tarieven 2020

Bibliotheek

13 december 2019

De tarieven voor 2020 zijn bekend. Je vindt ze hier op deze pagina via de pdf. Ook ligt het nieuwe tarievenoverzicht in onze vestigingen. Nieuw is...

Lees hier meer over

Top 10 boeken: lenen én kopen!

Bibliotheek

05 december 2019

Je kent Stadkamer natuurlijk van het lenen van boeken, maar wist je dat je ook boeken bij ons kunt kopen?

Lees hier meer over
Terug naar overzicht