×
Terug naar overzicht

Nieuws

ArtPitch038 - Pitch je plan en pak die poen

BuurtCultuur & Amateurkunst

3 juni 2019

Fonds voor vernieuwing en innovatie voor Zwolse culturele ondernemers

Een cultureel plan pitchen en dezelfde avond nog horen of je subsidie krijgt? Het bij Stadkamer ondergebrachte fonds ArtPitch038 maakt het mogelijk. ArtPitch038 is een laagdrempelige vorm van projectfinanciering voor organisaties, stichtingen en particulieren op het gebied van kunst en cultuur uit Zwolle. De professionele kunstbeoefenaar wordt uitgenodigd om initiatieven aan te dragen die bruisen, vernieuwend zijn, soms zelfs schuren, creativiteit stimuleren of discussie oproepen.

Tijdens een jaarlijkse pitchavond krijgen Zwolse creatieve ondernemers de kans om hun plan te pitchen en subsidie te ontvangen. De plannen worden niet gepresenteerd aan een jury maar aan de medepitchers, die ook adviseren over de te verstrekken bedragen.

Maatwerk voor kunstenaars
De gemeente Zwolle wil alternatieve vormen van subsidie en financiering aanbieden aan een groep culturele ondernemers en kunstenaars, die nu vaak geen subsidie kunnen vinden die bij hen past. ArtPitch038 is een van die alternatieven.

ArtPitch038 - Pitch je plan en pak die poen

Meer nieuws

Stadkamer zoekt commissieleden

Stadkamer

20 februari 2020

Stadkamer zoekt commissieleden voor het Buurtcultuurfonds en het Fonds Amateurkunst. De functies zijn onbezoldigd. De tijdsinvestering is ongeveer...

Lees hier meer over

Werkzaamheden rondom hoofdingang Stadkamer centrum

Stadkamer

18 februari 2020

Vanaf maandag 24 februari tot en met 6 maart  vinden er werkzaamheden plaats aan de voorkant van ons pand, Stadkamer centrum.

Lees hier meer over
Terug naar overzicht