×
Terug naar overzicht

Nieuws

Expositie Paulus Hoffman

Bibliotheek

28 november 2019

In de maand december exposeert Paulus Hoffman met karakteristieke (Zwolse) portretten en bijbelse taferelen in Stadkamer Centrum.

Paulus Hoffman is de ‘schildernaam’ van de schilder en tekenaar, die geboren werd in 1971 in Wit-Rusland. Aan de universiteit van Minsk studeerde hij graphic design, maar om politieke redenen moest hij in 2008 vluchten.
Sinds die tijd woont hij in Zwolle. Altijd via het Leger des Heils en sinds een jaar zelfstandig. De eerste jaren schilderde hij bij Focus op de kunst, maar sinds ongeveer zes jaar bij Workcenter 50/50, waar hij op de creatieve afdeling een rustige hoek heeft. Hier tekent en schildert Paulus Hoffman elke dag. In de winkel wordt werk van Paulus verkocht, maar ook via de website wordt werk verkocht. Dit jaar is hij met glans geslaagd voor het inburgeringsexamen.
Paulus vindt veel onderwerpen interessant; de Peperbus en Sassenpoort in Zwolle, waar hij nu in vrijheid kan leven, maar ook mensen, dieren en bijbelse taferelen. Daarnaast maakt hij gebruik van verschillende materialen: acryl, potlood en pastel.
De expositie is van 2 december t/m 4 januari 2020 gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van Stadkamer Centrum.

Expositie Paulus Hoffman

Meer nieuws

Tarieven 2020

Bibliotheek

13 december 2019

De tarieven voor 2020 zijn bekend. Je vindt ze hier op deze pagina via de pdf. Ook ligt het nieuwe tarievenoverzicht in onze vestigingen. Nieuw is...

Lees hier meer over

Top 10 boeken: lenen én kopen!

Bibliotheek

05 december 2019

Je kent Stadkamer natuurlijk van het lenen van boeken, maar wist je dat je ook boeken bij ons kunt kopen?

Lees hier meer over
Terug naar overzicht