×
Terug naar overzicht

Nieuws

Haal je gratis boek!

Bibliotheek

29 oktober 2019

Het is november: de maand van Nederland Leest, waarbij de bibliotheek in het teken staat van duurzaamheid.

Ben je deze maand al in de bieb geweest? Dan heb je vast gezien dat je niet om dit actuele thema heen kunt. En heb je al jouw gratis exemplaar van Jan Wolkers’ Winterbloei opgehaald?
Het geschenk is een prachtige bloemlezing van natuurverhalen die je niet wil missen. Jan Wolkers was naast schrijver ook een groot natuurmens: de natuur was voor hem een bron van bewondering en inspiratie. Zijn mooiste verhalen (waaronder niet eerder uitgegeven werk), dagboekfragmenten, gedichten, tekeningen en foto’s over de natuur worden door biograaf Onno Blom bij elkaar gebracht en toegelicht in de bundel Winterbloei.
Dus loop je cadeau niet mis en kom naar Stadkamer tijdens Nederland Leest!

Grijp je kans en doe mee!
Tijdens Nederland Leest hebben we de handen ingeslagen met de ROVA. Zo kun je meedoen met Rondje Rova op vrijdag 22 november, waarbij je alles komt te weten over afval en afvalverwerking.
Naast het gratis boek, kun je ook een gratis grijper ophalen in onze vestigingen. Hiermee kun je jouw straat of buurt opgeruimd en schoon houden. Dus grijp je kans en kom deze maand langs in onze vestigingen!

Haal je gratis boek!

Meer nieuws

SALE

Bibliotheek

06 november 2019

Tot 4 december is er een sale van boeken en andere media in Centrum.

Lees hier meer over

Leesclub Nederland Leest

Bibliotheek

06 november 2019

Doe je ook mee met de Zwolse online leesclub over het boek “Winterbloei”?  

Lees hier meer over
Terug naar overzicht