×
Terug naar overzicht

Nieuws

Nieuw logo of nieuwe website?

BuurtCultuur & Amateurkunst

25 september 2019

Is het hoog tijd voor een nieuw logo of wil je je website een nieuw gezicht geven? Voor deze en andere klussen op het gebied van vormgeving zouden de vierdejaars studenten van de opleiding Mediavormgeving van Landstede iets voor je kunnen betekenen. Ze zoeken opdrachtgevers!

Een nieuw logo, een toffe poster, een fraai programmaboekje, een aantrekkelijke website: de vierdejaars studenten van de opleiding Mediavormgeving van Landstede kunnen de prachtigste ontwerpen maken. Voor een opdracht zoeken ze nu opdrachtgevers.

Janneke Gootjes, docent Mediavormgeving licht toe: ‘In het vierde jaar van hun studie krijgen ze de opdracht om met een aantal studenten samen te werken alsof ze een reclamebureau hebben. Ze gaan aan het werk met opdrachten en die krijgen ze natuurlijk het liefst van externe, ‘echte’ opdrachtgevers die een concrete vraag hebben.’ Je zou daarbij kunnen denken aan een vereniging die een mooi programmaboekje of poster wil laten maken voor een concert, maar het kan ook een grotere opdracht zijn. ‘Misschien zijn er wel clubs die een heel nieuwe huisstijl willen. Ook dat kunnen de studenten verzorgen,’ Ze voegt daar nog aan toe: ‘We accepteren wel alleen opdrachten van non-profitinstellingen. Amateurkunstverenigingen komen dus in aanmerking, maar professionele instellingen niet.’

Heb je een mooie, interessante vormgevingsopdracht in de periode september - december? Neem dan contact op met Janneke Gootjes. Of er vervolgens ook echt werk wordt gemaakt van je opdracht, beslissen de studenten zelf. Zij kunnen kiezen uit de opdrachten die worden aangeleverd.

Nieuw logo of nieuwe website?

Meer nieuws

Cityroom Jazz: Bogerman Bigband

Stadkamer, Bibliotheek

18 oktober 2019

De Bogerman Bigband is het oudste en meest prominente schoolorkest van Nederland.

Lees hier meer over

Expositie Irma Wisman

Bibliotheek

01 oktober 2019

1 tot en met 26 oktober “Soms zou een dag uit 2 x 24 uur moeten bestaan, zodat ik alles kan doen wat moet en er naast nog kan...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht