×
Terug naar overzicht

Nieuws

Uitnodiging Inspireren is...

BuurtCultuur & Amateurkunst

25 september 2019

Welke vereniging of stichting kent het niet, de noodzaak om elk dubbeltje twee keer om te draaien? Meld je daarom nu aan voor de bijeenkomst over financiën op 31 oktober! 

SportService Zwolle, Zwolle Doet! en Stadkamer organiseren op 31 oktober voor de tweede keer Inspireren is..., het kennis- en inspiratiefestival voor alle besturen van vrijwilligersorganisaties. Je kunt je vanaf vandaag aanmelden!

Deze editie staat helemaal in het teken van het onderwerp financiën. Er is een fondsenplein waar maar liefst 10 fondsen met hun contactpersonen staan, er zijn werksessies met praktische handreikingen en tips over het aanvragen van subsidies en goede voorbeelden van sponsoring. Voor amateurkunstverenigingen is er veel informatie te halen op het fondsenplein en bij de werksessies van het Landelijk Kenniscentrum voor Amateurkunst (LKCA) en een professional op het gebied van subsidieaanvragen schrijven. Inschrijven en meer informatie vind je op de website van Samen Zwolle.

Uitnodiging Inspireren is...

Meer nieuws

Cityroom Jazz: Bogerman Bigband

Stadkamer, Bibliotheek

18 oktober 2019

De Bogerman Bigband is het oudste en meest prominente schoolorkest van Nederland.

Lees hier meer over

Expositie Irma Wisman

Bibliotheek

01 oktober 2019

1 tot en met 26 oktober “Soms zou een dag uit 2 x 24 uur moeten bestaan, zodat ik alles kan doen wat moet en er naast nog kan...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht