×
Terug naar overzicht

Nieuws

Alles over financiën op 31 oktober!

BuurtCultuur & Amateurkunst

29 augustus 2019

Subsidies aanvragen, sponsoren zoeken, sinaasappels venten… Elke vereniging of stichting doet z’n uiterste best om de eindjes aan elkaar te knopen. Het thema ‘financiën’ is voor elke amateurkunstvereniging belangrijk. Daarom staat de tweede editie van het kennis- en inspiratiefestival ‘Inspireren is…’ in het kader van dit thema.

Samen met Sportservice Zwolle en Zwolle Doet! organiseert Stadkamer op 31 oktober een avond, waar je vol inspiratie en praktische tips vandaan komt. Je kunt bijvoorbeeld in gesprek met meer dan 10 fondsen, zoals het Prins Bernhard Cultuurfonds, het VSB Fonds en het Fonds Hervormd Weeshuis. Er zijn werksessies waarin je tips en trucs krijgt voor het aanvragen van subsidies of waarin je inzicht krijgt in de diverse financieringsmogelijkheden voor culturele verenigingen en wat je daarvoor moet doen.

Binnenkort volgt er veel meer info en een inschrijfformulier, maar het belooft een bijzonder interessante avond te worden voor alle amateurkunstverenigingen!

Alles over financiën op 31 oktober!

Meer nieuws

Educatief bezoek Onze Lieve Vrouw basiliek en Peperbustoren

Cultuureducatie

17 september 2019

Een excursie naar de Onze Lieve Vrouw basiliek inclusief het beklimmen van toren de Peperbus is nu nog aantrekkelijker voor scholen. De gemeente...

Lees hier meer over

Top 15 beste jeugddocumentaires

Cultuureducatie

17 september 2019

IDFA heeft een top 15 samengesteld van de jeugddocumentaires waarvan zij vinden dat ieder kind ze gezien moet hebben. Sommige zijn gratis online...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht