×
Terug naar overzicht

Nieuws

Boekenpakketten met Kinderpostzegelactie

Media- en taaleducatie

30 juli 2019

In september gaat de jaarlijkse Kinderpostzegelactie weer van start. Ook dit jaar kunnen scholen kiezen voor Lokaal Besteden/Boekenpakket. Bij de eerste editie hebben ruim 200 deelnemende scholen gekozen voor deze optie. Zo zijn begin dit jaar op de scholen ongeveer 10.000 nieuwe, ingewerkte boeken en voor 5.000 euro aan Boekenbonnen afgeleverd. Kinderpostzegels wil komend schooljaar graag nog meer scholen ondersteunen bij hun leesbevorderingsactiviteiten. Doet jullie school mee?

Vanaf half mei tot de start van de Kinderpostzegelactie kunnen scholen zich aanmelden voor de actie en hun voorkeur voor Lokaal Besteden aangeven op het scholenportaal van Kinderpostzegels.

Neem voor meer informatie contact op met de helpdesk van Kinderpostzegels (tel. 0900-8212349 of info@kinderpostzegels.nl). De Kinderpostzegelactie vindt plaats van woensdag 25 september t/m woensdag 2 oktober 2019. Het thema van deze actie is: Dichtbij ieder kind.

Boekenpakketten met Kinderpostzegelactie

Meer nieuws

Tentoonstelling Democratiefabriek

Bibliotheek

15 augustus 2019

Bezoekers en basisscholen groep 7 & 8 uit Zwolle kunnen aan het begin van het nieuwe schooljaar  kosteloos een bezoek brengen aan...

Lees hier meer over

Warboel in de bieb

Media- en taaleducatie

05 augustus 2019

Het zal je maar gebeuren… Op een ochtend kom je in de (school)bibliotheek en is het een grote rommel! Anansi de spin is op bezoek geweest!...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht