×
Terug naar overzicht

Nieuws

Kinderboekenweek voor het onderwijs

Media- en taaleducatie

20 juni 2019

Van 2 t/m 13 oktober is het Kinderboekenweek en is het weer één groot feest in Stadkamer. Het thema van dit jaar is 'Reis mee!'.

Met groep 3 en 4 op bezoek in Stadkamer
Tijdens de Kinderboekenweek mag een bezoekje aan de bibliotheek natuurlijk niet ontbreken voor de beginnende lezers. De medewerkers van Stadkamer verzorgen een gezellig, educatief uurtje, met een mooi verhaal én een zoekspel over vriendschap!
Lees meer


Met groep 7 en 8 op bezoek bij Tjibbe Veldkamp
Auteur Tjibbe Veldkamp komt naar Stadkamer! Op donderdag 3 oktober kunnen groepen 7 en 8 uit Zwolle kennis maken met deze succesvolle en inspirerende schrijver. Wil je met de groep Tjibbe Veldkamp ontmoeten? Stuur dan een mail naar educatie@stadkamer.nl. Kosten: €50 per groep. Let op: er is beperkt plek, dus vol = vol. Max. twee groepen per school.


Lessen cultuureducatie
Speciaal voor de Kinderboekenweek zijn er cultuureducatie activiteiten te boeken voor het primair onderwijs, die op onze website onder het cultuuraanbod te vinden zijn. Start met 'producten', vink het thema 'Kinderboekenweek' aan en bekijk wat het aanbod is!
Lees meer

 

Projectcollectie
Wil je graag een nieuwe, aantrekkelijke collectie boeken speciaal voor de Kinderboekenweek? Dan kun je een tijdelijke collectie aanvragen via Rijnbrink.
Lees meer


Wensen en ideeën
Natuurlijk zijn ook de andere groepen van harte welkom in Stadkamer. Heb je ideeën of wensen voor jouw groep? Of heb je al plannen waar wij wellicht op in kunnen spelen? Laat het ons weten via het contactformulier, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kinderboekenweek voor het onderwijs

Meer nieuws

Minecrafttoernooi 2019: de leukste geschiedenisles van Zwolle

Stadkamer

18 juli 2019

De winnaars zijn bekend! Tijdens het jaarlijkse Minecrafttoernooi van half juni tot juli bouwden 31 deelnemers van 6 tot 16 jaar een aantal...

Lees hier meer over

Meeleesclub

Stadkamer, Bibliotheek, Media- en taaleducatie

12 juli 2019

Samen lezen = samen beleven!

Lees hier meer over
Terug naar overzicht