×
Terug naar overzicht

Nieuws

De huldiging van de kinderdirecteur in foto's

Stadkamer

13 juni 2019

Pascalle van Gogh is de nieuwe kinderdirecteur. Op woensdag 12 juni werd ze gehuldigd door wethouder Monique Schuttenbeld en Stadkamer directeur Astrid Vrolijk- de Mooij. In het bijzijn van haar trotse klasgenootjes ondertekende zij de oorkonde en nam zij de sjerp in ontvangst. Wil jij weten hoe de huldiging eruit zag? Bekijk dan de foto's.

Iedereen is er! En dus begint Astrid Vrolijk-de Mooij met het welkomwoord. Op de trap zitten de klasgenootjes, maar ook de meester van Pascalle.

 

 

 


Na het welkomwoord van directeur Astrid, neemt wethouder Monique Schuttenbeld het woord. Zij vindt het belangrijk dat kinderen gaan lezen. Daarom is zij blij met Pascalle, die als kinderdirecteur, lezen ook heel belangrijk vindt.  

 

 

                                                                                     

Om Pascalle officieel tot kinderdirecteur te huldigen, tekent zij de speciale oorkonde samen met directeur Astrid.

 

 

 

 

Natuurlijk kan een directeur niet zonder sjerp. Daarom krijgt zij er eentje omgereikt door wethouder Monique. Zo is zij altijd herkenbaar!

 

 

 

 

 

Even poseren voor de camera's!

 

 

 

 

 

 

Na de huldiging klets de kersverse kinderdirecteur even met wethouder Monique en directeur Astrid. Waar zouden ze het over hebben? Misschien wel een heel leuk plan om te organiseren...

 

 

 

 

Na de huldiging geeft Maarten van Stadkamer een leuke activiteit. De kinderdirecteur en haar klasgenootjes gaan op zoek naar de leukste boeken om als boekentip aan te raden. Welke zouden het geworden zijn?

 

 

 

 

Er is wat te vieren. Dus hoogtijd om de taart aan te snijden!

 

 

 

 

 

En daar zijn ze dan: de boekentips van de klas van de kinderdirecteur! Wil jij weten welke boeken volgens de klas van de Kinderdirecteur must reads zijn? Kom naar de kinderafdeling van Stadkamer Centrum en neem een kijkje bij de tafel. Wil jij op hoogte blijven van de avonturen van de kinderdirecteur? Houd dan deze speciale webpagina in de gaten! Klik hier

De huldiging van de kinderdirecteur in foto's

Meer nieuws

Expositie Sietze Groenewold

Bibliotheek

17 januari 2020

Tekenen is vastleggen, een afdruk van gedachten achterlaten. Een diepere wens om de tijdelijkheid van momenten en de vergetelheid van vervlogen...

Lees hier meer over

Komt jouw idee in aanmerking voor het Buurtcultuurfonds?

Stadkamer, BuurtCultuur & Amateurkunst

08 januari 2020

Er is vanaf vandaag en snelle manier om te zien of je in aanmerking komt voor subsidie uit het Buurtcultuurfonds.

Lees hier meer over
Terug naar overzicht