×
Terug naar overzicht

Nieuws

KIJK!: een expositie door 35 fotografen

Bibliotheek

3 juni 2019

KIJK! toont fotografie van 35 cursisten van Centrum voor de fotografie; van de beginnende tot de zeer ver vergevorderde fotograaf. Alle deelnemers volgen cursussen bij Centrum voor de fotografie en tonen hier hun beste werk van het afgelopen seizoen.

De titel van deze jaarlijkse tentoonstelling is een oproep, een oproep aan de kijker: neem de tijd om goed te kijken en is tegelijkertijd datgene wat de fotograaf doet: kijken.

De foto’s van deze expositie zijn het topje van de ijsberg van dat kijkproces van de fotograaf.  In de beslotenheid van de cursussen is eindeloos gewikt en gewogen, zijn ontzettend veel foto’s gemaakt om te komen tot dat ene beeld; het beeld dat laat zien hoe de fotograaf kijkt en wat hem of haar raakt.  De tentoonstelling is dan het moment om naar buiten te treden en te zeggen: KIJK!

De expositie wordt donderdag 6 juni om 19.00 uur geopend. 
De expositie is van 6 juni t/m 1 juli te bezoeken tijdens de openingsuren van Stadkamer Centrum.

KIJK!: een expositie door 35 fotografen

Meer nieuws

Kinderboekenweek voor het onderwijs

Media- en taaleducatie

20 juni 2019

Van 2 t/m 13 oktober is het Kinderboekenweek en is het weer één groot feest in Stadkamer. Het thema van dit jaar is 'Reis...

Lees hier meer over

De huldiging van de kinderdirecteur in foto's

Stadkamer

13 juni 2019

Pascalle van Gogh is de nieuwe kinderdirecteur. Op woensdag 12 juni werd ze gehuldigd door wethouder Monique Schuttenbeld en Stadkamer directeur...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht