×
Terug naar overzicht

Nieuws

Expositie Kunstroute Overijssel

Bibliotheek

6 maart 2019

Acht kunstenaars exposeren werken met als uitgangspunt het thema van de Boekenweek De moeder, de vrouw. Verschillende interpretaties van het thema en de verscheidenheid van het gebruikte materiaal maken deze exposite veelzijdig en bijzonder.

Deelnemers van deze expositie zijn: Danielle Broekhuizen, Els van Gompel, Elze Klute, Jan Martin Arkema, Josien Koch, Martijn Bakker, Mirna Tuten en Ton van Sprang,

Kunstenaars aan het woord
Op zaterdag 23 maart tussen 11.00 en 15.00 zijn een aantal kunstenaars van de Kunstroute Overijssel aan het werk en vertellen je graag meer over hun werk.

Kunstroute Overijssel is een vereniging, opgezet voor en door kunstenaars uit de provincie Overijssel, en met name rondom Zwolle. Door het organiseren van gezamenlijke exposities, een kunstmarkt en open atelierdagen laat de vereniging bezoekers kennis maken met kunstenaars uit hun directe omgeving. Meer informatie over Kunstroute Overijssel.

De expositie is van 5 t/m 30 maart 2019 gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van Stadkamer Centrum.

Expositie Kunstroute Overijssel

Meer nieuws

Kinderboeken tiplijst

Media- en taaleducatie

18 maart 2019

Inspiratie nodig voor de aanschaf van nieuwe kinderboeken? Bekijk onze boeken tiplijst met leuke, nieuwe én verrassende boeken! Voor...

Lees hier meer over

Sing-in!

Cultuureducatie

18 maart 2019

Doe mee met de Sing-in! op dinsdagmiddag 9 april met studenten van ArtEZ conservatorium

Lees hier meer over
Terug naar overzicht