×
Terug naar overzicht

Nieuws

Traject muziekraad

BuurtCultuur & Amateurkunst

22 november 2018

In de maanden september en oktober heeft de fanfarecoach, Thijs Hazeleger, vier bijeenkomsten belegd voor de leden van de Zwolse Muziekraad. De Zwolse Muziekraad is een centraal orgaan waarbij alle 12 HaFaBra-orkesten van Zwolle zijn aangesloten, plus enkele andere muziekverenigingen.

Het bestuur van de Zwolse Muziekraad wilde zich bezinnen op zijn toekomst. De bijeenkomsten verliepen in een goede sfeer en hebben de Fanfarecoach veel informatie opgeleverd. Zijn conclusies en aanbevelingen brengt hij samen in een rapport en in het voorjaar van 2019 zal de Zwolse Muziekraad een besluit nemen over het rapport.

Bij elk van de bijeenkomsten was er een adviseur van Stadkamer aanwezig. Ook voor hen was het bijzonder interessant en zij zullen nauw betrokken blijven bij het vervolg.

Traject muziekraad

Meer nieuws

Expositie Alles Stroomt

Stadkamer, Bibliotheek, Cultuureducatie

22 mei 2019

Op woensdag 15 mei werd de afsluitende tentoonstelling van het kunst- en natuurproject Alles Stroomt geopend. Een maand lang worden honderden...

Lees hier meer over

Klimaat-ontmoetingsplek van Mankato

Cultuureducatie

08 mei 2019

Hoe tof is het als kunst en wetenschap elkaar tegenkomen. Dit jaar toverde Project Mankato de Twistvliettoren om tot klimaat-ontmoetingsplek!...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht