×
Terug naar overzicht

Nieuws

Buurtcultuurfonds

BuurtCultuur & Amateurkunst

22 november 2018

De eerstvolgende aanvraagronde van het Buurtcultuurfonds sluit op 1 december 2019. Heb jij een plan om jouw buurt of wijk op cultureel gebied nog leuker te maken? Grijp dan  je kans en stuur je aanvraag in!

Let op: Stuur op tijd je aanvraag in en wacht niet tot het naderen van de deadline. Is je aanvraag 10 werkdagen voor de sluitingsdatum van de aanvraagronde bij ons binnen, dan checken we of je aanvraag volledig is en heb je nog de mogelijkheid om ons van aanvullingen te voorzien.

Het Buurtcultuurfonds is er om culturele buurtinitiatieven te ondersteunen. Dit kunnen grote en kleine projecten zijn met een grote verscheidenheid.

Van het wijkfestival Pierik tot het maken van een podcast over de IJssel samen met inwoners van Zwolle Zuid en van culturele kinderactiviteiten op een buurtfeest tot een openluchtbioscoop in Holtenbroek.

Aanvragen tot €4.000,- kun je het hele jaar door indienen. Aanvragen boven de €4.000,- worden beoordeeld door een commissie en werkt met indientermijnen. De eerstvolgende aanvraagronde sluit op 1 juni. Als jouw aanvraag 10 dagen voor de sluitingsdatum bij ons binnen is, dan checken we deze op volledigheid en heb je de mogelijkheid om ons nog van aanvullende informatie te voorzien

Voor vragen of advies kun je terecht bij Freek van der Heide en Anne Blok.

Buurtcultuurfonds

Meer nieuws

Expositie Sietze Groenewold

Bibliotheek

17 januari 2020

Tekenen is vastleggen, een afdruk van gedachten achterlaten. Een diepere wens om de tijdelijkheid van momenten en de vergetelheid van vervlogen...

Lees hier meer over

Komt jouw idee in aanmerking voor het Buurtcultuurfonds?

Stadkamer, BuurtCultuur & Amateurkunst

08 januari 2020

Er is vanaf vandaag en snelle manier om te zien of je in aanmerking komt voor subsidie uit het Buurtcultuurfonds.

Lees hier meer over
Terug naar overzicht