×
Terug naar overzicht

Nieuws

Fonds amateurkunst

BuurtCultuur & Amateurkunst

22 november 2018

De eerstvolgende aanvraagronde van het fonds amateurkunst sluit op 1 december 2019. 

Let op: Stuur op tijd je aanvraag in en wacht niet tot de deadline. Is je aanvraag 10 werkdagen voor de sluitingsdatum van de aanvraagronde bij ons binnen, dan checken we of je aanvraag volledig is en heb je nog de mogelijkheid om ons van aanvullingen te voorzien.

Stuur hier je aanvraag in.

Vorig jaar zijn er al vele mooie projecten tot stand gekomen met een bijdrage van het Fonds Amateurkunst.

Het Korenfestival Lauridsen in het Dominicanenklooster (2 en 3 november), de voorstelling Zeven Zonden van sportacrobatiek Zwolle (24 november) en Alles Stroomt!, een naschools cultureel aanbod voor kinderen, voortgekomen vanuit een samenwerking van zes basisscholen in de wijk Aalanden (voorjaar 2019). Stuk voor stuk bijzondere projecten die we van harte ondersteunen omdat ze waardevol zijn voor het amateurkunstveld in Zwolle. Ieder op hun eigen manier, door bijvoorbeeld bijzondere crossovers tussen sport en theater, muziekverenigingen die de handen ineens slaan bij de organisatie van masterclasses en een voorstelling. Of door op wijkniveau de verbinding aan te gaan tussen binnenschoolse- en naschoolse cultuureducatie. En het goede nieuws is: het Fonds Amateurkunst gaat door en heeft ook volgend jaar weer vier aanvraagrondes!

 

Voor advies of vragen kun je terecht bij Freek van der Heide en Anne Blok.

Fonds amateurkunst

Meer nieuws

Expositie Sietze Groenewold

Bibliotheek

17 januari 2020

Tekenen is vastleggen, een afdruk van gedachten achterlaten. Een diepere wens om de tijdelijkheid van momenten en de vergetelheid van vervlogen...

Lees hier meer over

Komt jouw idee in aanmerking voor het Buurtcultuurfonds?

Stadkamer, BuurtCultuur & Amateurkunst

08 januari 2020

Er is vanaf vandaag en snelle manier om te zien of je in aanmerking komt voor subsidie uit het Buurtcultuurfonds.

Lees hier meer over
Terug naar overzicht