×
Terug naar overzicht

Nieuws

Fonds amateurkunst

BuurtCultuur & Amateurkunst

22 november 2018

De eerstvolgende aanvraagronde van het fonds amateurkunst sluit op 1 december 2019. 

Let op: Stuur op tijd je aanvraag in en wacht niet tot de deadline. Is je aanvraag 10 werkdagen voor de sluitingsdatum van de aanvraagronde bij ons binnen, dan checken we of je aanvraag volledig is en heb je nog de mogelijkheid om ons van aanvullingen te voorzien.

Stuur hier je aanvraag in.

Vorig jaar zijn er al vele mooie projecten tot stand gekomen met een bijdrage van het Fonds Amateurkunst.

Het Korenfestival Lauridsen in het Dominicanenklooster (2 en 3 november), de voorstelling Zeven Zonden van sportacrobatiek Zwolle (24 november) en Alles Stroomt!, een naschools cultureel aanbod voor kinderen, voortgekomen vanuit een samenwerking van zes basisscholen in de wijk Aalanden (voorjaar 2019). Stuk voor stuk bijzondere projecten die we van harte ondersteunen omdat ze waardevol zijn voor het amateurkunstveld in Zwolle. Ieder op hun eigen manier, door bijvoorbeeld bijzondere crossovers tussen sport en theater, muziekverenigingen die de handen ineens slaan bij de organisatie van masterclasses en een voorstelling. Of door op wijkniveau de verbinding aan te gaan tussen binnenschoolse- en naschoolse cultuureducatie. En het goede nieuws is: het Fonds Amateurkunst gaat door en heeft ook volgend jaar weer vier aanvraagrondes!

 

Voor advies of vragen kun je terecht bij Freek van der Heide en Anne Blok.

Fonds amateurkunst

Meer nieuws

Eerste project 20 x 20 geslaagd: Holtenbroek

BuurtCultuur & Amateurkunst

13 november 2019

Eerste project 20 x 20 geslaagd: Holtenbroek Zaterdag 2 november opende wethouder Monique Schuttenbeld samen met een bewoner van woonzorgcentrum...

Lees hier meer over

SALE

Bibliotheek

06 november 2019

Tot 4 december is er een sale van boeken en andere media in Centrum.

Lees hier meer over
Terug naar overzicht