×
Terug naar overzicht

Nieuws

In 2019 kun je bij Stadkamer alleen nog met pin betalen

Stadkamer

31 oktober 2018

Binnenkort kun je niet meer met contant geld betalen bij Stadkamer. Stadkamer gaat over op pinbetaling met een proeftijd tot 1 januari 2019. Dat betekent dat je openstaande betalingen kunt betalen met je betaalpas. Ook in De Huiskamer kun je alleen nog met pin betalen.

De voordelen van pinnen en contactloos betalen zijn duidelijk: het is veiliger, sneller en goedkoper. Stadkamer vindt de veiligheid van haar medewerkers erg belangrijk en heeft daarom besloten per 1 januari de pinbetaling in te voeren.

Heb je meerdere pasjes waar openstaande betalingen op staan? Die kun je nu in een keer betalen. Als je via MijnBibliotheek die pasjes eerst koppelt (via ‘machtiging’) aan 1 pas. Je kunt openstaande betaling(en) ook in delen betalen en kunt zelf kiezen welk deel van het bedrag je betaalt.

Als je telaatgeld hoger is dan € 6.00 of als het bedrag niet binnen 3 maanden wordt betaald, wordt de bibliotheekpas geblokkeerd. Als je een tegoed op je bibliotheekpas hebt gezet, wordt het tegoed niet vanzelf verrekend met het telaatgeld, daar moet je eerst zelf akkoord voor geven.

In 2019 kun je bij Stadkamer alleen nog met pin betalen

Meer nieuws

Expositie Sietze Groenewold

Bibliotheek

17 januari 2020

Tekenen is vastleggen, een afdruk van gedachten achterlaten. Een diepere wens om de tijdelijkheid van momenten en de vergetelheid van vervlogen...

Lees hier meer over

Komt jouw idee in aanmerking voor het Buurtcultuurfonds?

Stadkamer, BuurtCultuur & Amateurkunst

08 januari 2020

Er is vanaf vandaag en snelle manier om te zien of je in aanmerking komt voor subsidie uit het Buurtcultuurfonds.

Lees hier meer over
Terug naar overzicht