Terug naar overzicht

Nieuws

In 2019 kun je bij Stadkamer alleen nog met pin betalen

Stadkamer

31 oktober 2018

Binnenkort kun je niet meer met contant geld betalen bij Stadkamer. Stadkamer gaat over op pinbetaling met een proeftijd tot 1 januari 2019. Dat betekent dat je openstaande betalingen kunt betalen met je betaalpas. Ook in De Huiskamer kun je alleen nog met pin betalen.

De voordelen van pinnen en contactloos betalen zijn duidelijk: het is veiliger, sneller en goedkoper. Stadkamer vindt de veiligheid van haar medewerkers erg belangrijk en heeft daarom besloten per 1 januari de pinbetaling in te voeren.

Heb je meerdere pasjes waar openstaande betalingen op staan? Die kun je nu in een keer betalen. Als je via MijnBibliotheek die pasjes eerst koppelt (via ‘machtiging’) aan 1 pas. Je kunt openstaande betaling(en) ook in delen betalen en kunt zelf kiezen welk deel van het bedrag je betaalt.

Als je telaatgeld hoger is dan € 6.00 of als het bedrag niet binnen 3 maanden wordt betaald, wordt de bibliotheekpas geblokkeerd. Als je een tegoed op je bibliotheekpas hebt gezet, wordt het tegoed niet vanzelf verrekend met het telaatgeld, daar moet je eerst zelf akkoord voor geven.

In 2019 kun je bij Stadkamer alleen nog met pin betalen

Meer nieuws

Boekenweek

Bibliotheek

22 februari 2019

De moeder, de vrouw

Lees hier meer over

Nieuws vanuit de VO-raad

Cultuureducatie

19 februari 2019

De VO-raad zoekt schoolleiders in onderzoek naar co-creatie. Verder is er weer subsidie beschikbaar voor het versterken van cultuureducatie...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht