×
Terug naar overzicht

Nieuws

Kinderboekenweek voor het onderwijs

Media- en taaleducatie, Cultuureducatie

17 september 2018

Van 3 t/m 14 oktober is het Kinderboekenweek en is er weer van alles te doen in en rond Stadkamer. Het thema van dit jaar is vriendschap, onder het motto ‘Kom erbij!’

Met groep 3 en 4 op bezoek in Stadkamer
Tijdens de Kinderboekenweek mag een bezoekje aan de bibliotheek natuurlijk niet ontbreken voor de beginnende lezers. De medewerkers van Stadkamer verzorgen een gezellig, educatief uurtje, met een mooi verhaal én een zoekspel over vriendschap!

Lees meer

Wedstrijd Digitaal Verhaal voor groep 5 t/m 8
Doe mee aan de wedstrijd Digitaal Verhaal en win een schoolbezoek van schrijfster Erna Sassen! De kinderen kruipen in de rol van schrijver én illustrator en maken een verhaal over vriendschap, gebaseerd op het boek ‘Een indiaan als jij en ik’ van Erna Sassen.

Lees meer

Groot Zwols Kinderboekenfeest
De Kinderboekenweek kent dit jaar weer een speciale, feestelijke afsluiting: het Groot Zwols Kinderboekenfeest! Op zondag 14 oktober is iedereen van harte welkom in Hedon, waar je kunt dansen, knutselen, schrijven, koken, boeken kunt ruilen, kortom: waar veel te beleven is!

Lees meer

Lessen cultuureducatie
Speciaal voor de Kinderboekenweek zijn er cultuureducatie activiteiten te boeken voor het primair onderwijs, die we op een rij hebben gezet op onze website.

Lees meer

Wensen en ideeën
Natuurlijk zijn ook de andere groepen van harte welkom in Stadkamer. Heb je ideeën of wensen voor jouw groep? Of heb je al plannen waar wij wellicht op in kunnen spelen? Laat het ons weten via het contactformulier, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kinderboekenweek voor het onderwijs

Meer nieuws

Expositie Alles Stroomt

Stadkamer, Bibliotheek, Cultuureducatie

22 mei 2019

Op woensdag 15 mei werd de afsluitende tentoonstelling van het kunst- en natuurproject Alles Stroomt geopend. Een maand lang worden honderden...

Lees hier meer over

Klimaat-ontmoetingsplek van Mankato

Cultuureducatie

08 mei 2019

Hoe tof is het als kunst en wetenschap elkaar tegenkomen. Dit jaar toverde Project Mankato de Twistvliettoren om tot klimaat-ontmoetingsplek!...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht