×
Terug naar overzicht

Nieuws

Heb jij een passie voor taal en mensen?

Stadkamer, Bibliotheek, Media- en taaleducatie

6 januari 2019

De inschrijving voor de Basistraining Taalvrijwilliger die in september bij Taalpunt Zwolle van start gaat, is geopend!

Loop je al langer rond met het idee om vrijwilligerswerk te doen? Denk dan eens aan taalondersteuning! Taalpunt Zwolle organiseert meerdere keren per jaar de Basistraining voor Taalvrijwilligers in Stadkamer centrum. Tijdens deze training word je in vier avondsessies klaargestoomd tot gecertificeerd taalcoach. Als taalvrijwilliger heb je een grote rol in de aanpak van laaggeletterdheid. Dankzij jouw inzet krijgen deelnemers extra begeleiding op het gebied van lezen, schrijven, rekenen en andere vaardigheden. Deelname aan de training is gratis.

In september gaat de eerstvolgende training weer van start. De bijeenkomsten zijn op dinsdag 10 september, 17 september, 24 september en 8 oktober, van 18.45 uur tot 21.45 uur in Stadkamer (Zwolle centrum).

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Stuur dan een e-mail voorzien van je naam en telefoonnummer naar taalpuntzwolle@stadkamer.nl en we nemen contact met je op.

Heb jij een passie voor taal en mensen?

Meer nieuws

Tentoonstelling Democratiefabriek

Bibliotheek

15 augustus 2019

Bezoekers en basisscholen groep 7 & 8 uit Zwolle kunnen aan het begin van het nieuwe schooljaar  kosteloos een bezoek brengen aan...

Lees hier meer over

Warboel in de bieb

Media- en taaleducatie

05 augustus 2019

Het zal je maar gebeuren… Op een ochtend kom je in de (school)bibliotheek en is het een grote rommel! Anansi de spin is op bezoek geweest!...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht