Terug naar overzicht

Nieuws

Ik toon Zwolle en… Bert Schonewille

BuurtCultuur & Amateurkunst

25 april 2018

Er zijn veel, heel veel Zwollenaren betrokken bij Ik toon Zwolle of één van de podia. Zo ook Bert, dirigent en deelnemer aan Ik toon Zwolle.

Vertel… wie ben je?

Mijn naam is Bert Schonewille en ik ben dirigent van BlueBird Voices, een recent gestarte vocal group voor zangers en zangeressen in de leeftijd van 20 tot 35 jaar in Zwolle. 

Wat is jouw ‘relatie’ met Ik toon Zwolle?

Als dirigent toon ik graag het initiatief om samen met BlueBird Voices deel te nemen aan dit geweldige evenement. Wij tonen graag onze muziek en performance aan de Zwollenaren. Hopelijk zijn zij net zo enthousiast als wij. 

Wat is volgens jou het hoogtepunt van Ik toon Zwolle?

Het feit dat er zoveel verschillende verenigingen in Zwolle meedoen. Heel bijzonder om zulke actieve verenigingen te zien. Bruisend, enthousiast, leuk!

Wanneer is Ik toon Zwolle volgens jou of voor jou een succes?

Het is een succes als wij als verenigingen door ons (en onze kunst en muziek) te tonen mensen hebben weten te raken en te enthousiasmeren. Wellicht om zelf actief kunst te maken. Of dat nou muziek is of iets anders. Kom dus ook op 3 juni naar het Ik toon-podium, voor Waanders in de Broeren voor een optreden van BlueBird Voices.

Kijk hier voor het volledige Ik toon Zwolle programma.

Ik toon Zwolle en… Bert Schonewille

Meer nieuws

Beleef amateurkunst tijdens Ik toon Zwolle

Stadkamer, Cultuureducatie, BuurtCultuur & Amateurkunst

18 mei 2018

Van 27 mei tot en met 3 juni is 'Ik toon Zwolle' het evenement waar je amateurkunst (beoefening) kunt zien, horen en ervaren! Een...

Lees hier meer over

Ik toon Zwolle

Cultuureducatie

16 mei 2018

Van 27 mei tot en met 3 juni staat Ik toon Zwolle weer op het programma. Ik toon Zwolle is het evenement voor iedereen die graag iets doet met...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht