Terug naar overzicht

Nieuws

Boekenbox Stadkamer open

Bibliotheek

24 april 2018

Kom boeken halen en brengen bij de Boekenbox aan de Zeven Alleetjes. 

Boekenbox Stadkamer in gebruik

Halen en brengen

Vanaf nu kan men ook bij Stadkamer centrum terecht voor het omruilsysteem “De Boekenbox”. De Boekenbox staat aan de Zeven  Alleetjes voor Stadkamer en is bedacht en gerealiseerd door het Deltion College Zwolle. De box is te gebruiken tijdens openingsuren van Stadkamer Centrum.

In de box staan wisselende titels die lezers gratis kunnen omruilen. Dus wie iets meeneemt zorgt er op dat moment of later voor dat er weer iets te lezen terugkomt. Het gaat om boeken die niet veel ouder zijn dan een jaar of 10 en die er nog goed uitzien.

De Boekenbox is een omgebouwde telefooncel die door studenten van Deltion geschikt en aantrekkelijk is gemaakt voor dit doel. Deltion kocht een serie van de oude telefoonboxen voor dit doel en heeft er ondertussen al een stuk of 4 in de stad uitgezet.

Boekenbox Stadkamer open

Meer nieuws

Mix & Match regeling: eerste resultaat

BuurtCultuur & Amateurkunst

21 mei 2018

In het eerste weekend van juli is het zover: het eerste resultaat van een spannende en nieuwe samenwerking die is opgezet in het kader van de Mix...

Lees hier meer over

Beleef amateurkunst tijdens Ik toon Zwolle

Stadkamer, Cultuureducatie, BuurtCultuur & Amateurkunst

18 mei 2018

Van 27 mei tot en met 3 juni is 'Ik toon Zwolle' het evenement waar je amateurkunst (beoefening) kunt zien, horen en ervaren! Een...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht