Terug naar overzicht

Nieuws

'Ik toon Zwolle 2018'

Stadkamer, BuurtCultuur & Amateurkunst

15 februari 2018

Van 27 mei tot en met 3 juni 2018 vindt ‘Ik toon Zwolle’ plaats. Het is het evenement van, voor en door Zwollenaren die graag iets doen met kunst(beoefening) in de vrije tijd. Organiseer je een culturele activiteit in je eigen wijk of stadsbreed? Alleen of met andere partijen? Geef je dan nu op!

Bij Ik toon Zwolle bedenk en regel jij je eigen activiteit, Stadkamer organiseert de gehele ‘Ik toon-communicatie’ en maakt jullie amateurkunstactiviteit breed zichtbaar. Stadkamer geeft advies en legt verbindingen in de stad zodat jouw Ik toon-activiteit ook echt tot zijn recht kan komen. Tijdens Ik toon Zwolle zijn er ook drie podia in stad waarop jij je kunsten kunt laten zien; met een optreden of een activiteit.

Meld je nu aan!

Ben je nieuwsgierig of wil je meedoen? Kijk dan voor meer informatie op 'Ik toon Zwolle', je kunt je daar ook aanmelden tot 1 april. Doe mee en zet jezelf, je vereniging of je wijk in de spotlights tijdens Ik toon Zwolle 2018!

'Ik toon Zwolle 2018'

Meer nieuws

Expositie: Van registratie tot vernietiging

Bibliotheek

20 maart 2018

Twaalf portretten vertellen samen het verhaal van de vervolging van de Joodse Zwollenaren in de Tweede Wereldoorlog.

Lees hier meer over

De Wilde Deerne

Cultuureducatie

20 maart 2018

De Wilde Deerne is een bijzonder muziekspektakel, gemaakt door de Zwolse Stadproductie. De Wilde Deerne is gebaseerd op het waargebeurde mysterie...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht