Nationale Voorleesdagen 2023

Nationale Voorleesdagen 2023

Boeken zijn belangrijk én plezierig voor peuters en kleuters. Tijdens de Nationale Voorleesdagen, van 25 januari t/m 4 februari 2023, wordt er extra aandacht geschonken aan voorlezen aan kinderen van 0 tot 6 jaar. Ook vanuit Stadkamer willen we het (voor)leesplezier zoveel mogelijk aandacht geven!  Om deze reden organiseren wij tijdens de Nationale Voorleesdagen een voorleesontbijt, peuterbezoeken en een inspiratiebijeenkomst voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten van groep 1/2.

Voorleesontbijt 2023

  
Woensdag 25 januari 2023 wordt de aftrap gegeven voor de Nationale Voorleesdagen 2023 met het Nationale Voorleesontbijt, van 9.00 tot 10.00 uur. Geef je op voor het organiseren van een voorleesontbijt en boek indien gewenst een voorlezer: een bekende Zwollenaar, vrijwilliger van de VoorleesExpress, de burgemeester, wethouder of iemand anders uit de politiek.  
Regel je zelf een voorlezer? Meld je organisatie dan ook aan, jullie ontvangen het prentenboek en verdere materialen van Stadkamer.

KLIK HIER en meld je aan vóór vrijdag 9 december a.s. 

Peuterbezoek aan Stadkamer

Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen met je peuters op bezoek in Stadkamer! Tijdens het bezoek wordt er voorgelezen uit ‘Maximiliaan Modderman viert een feestje' van Joukje Akveld. Na het voorlezen is er een leuke activiteit voor de peuters. De bezoeken vinden op alle vestigingen van Stadkamer Zwolle plaats.    

KLIK HIER en meld je aan vóór vrijdag 9 december a.s.

Inspiratiebijeenkomst voor pedagogisch medewerkers 

Wil je inspiratie opdoen voor de Nationale Voorleesdagen en voorlezen in het algemeen? Kom dan naar de inspiratiebijeenkomst op 12 januari 2023 van 19.30 tot 21.30 uur in Stadkamer Centrum.

KLIK HIER en meld je aan vóór woensdag 21 december a.s.

Kijk ook eens naar