Tien bekende gebouwen in Zwolle zijn uitgekozen om na te bouwen in Minecraft. Op woensdagmiddag 21 juni is er een bijeenkomst in Stadkamer waarin je uitleg krijgt over het toernooi en de gebouwen.

De presentatie van je Minecraft bouwwerk is op zaterdag 9 september tijdens Open Monumentendag 2017. Als jij je hebt aangemeld krijg je van ons meer informatie over tijdstippen en locaties.

Save the date!
Op dinsdag 27 juni is er een leuke Minecraft workshop in Stadkamer. Hier kunnen 20 kinderen aan meedoen (vol = vol). Opgeven kan tijdens de bijeenkomst op 21 juni.

Hieronder kun je je aanmelden voor het toernooi, dit kan t/m 20 juni.

Vul hieronder jouw e-mailadres in of dat van je ouders/verzorgers. Op dit e-mailadres krijg je een bevestiging van inschrijving en meer informatie over het toernooi.
Telefoonnummer waarop we jou of één van je ouders/verzorgers kunnen bereiken:
Je kunt alleen meedoen met een PC/laptop account. Als je een account voor de Playstation of Xbox hebt, kun je niet inloggen op de server.

Indien je nog geen Minecraft account hebt, moet je dit nu eerst aanmaken, voordat je je kunt aanmelden voor het toernooi.

Geef hieronder de naam van je Minecraft account door. Dit is de naam van je Minecraft karakter, je kunt deze vinden in het scherm als je inlogt.

Ja, door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring.