×

Media- & taaleducatie

Kinderboekenweek
In de Kinderboekenweek is er van alles te doen in en rond Stadkamer. Ieder jaar sluit Stadkamer met haar activiteiten aan bij het thema van de Kinderboekenweek.

Breng een bezoekje aan Stadkamer, boek een aantal inspirerende lessen cultuureducatie of feest mee op het Groot Zwols Kinderboekenfeest.


Op bezoek in Stadkamer – groep 3 en 4
Tijdens de Kinderboekenweek mag een bezoekje aan de bieb natuurlijk niet ontbreken voor de beginnende lezers. De medewerkers van Stadkamer verzorgen een gezellig, educatief uurtje, met een bijzonder verhaal en activiteit die passen bij het thema.


Groot Zwols Kinderboekenfeest
Ieder jaar wordt het Groot Zwols Kinderboekenfeest georganiseerd door Stadkamer in samenwerking met andere Zwolse culturele instellingen. Tijdens het feest kun je dansen, knutselen, schrijven, koken, boeken ruilen, kortom: er is veel te beleven!


Lessen cultuureducatie
Speciaal voor de Kinderboekenweek zijn er cultuureducatieve activiteiten te boeken voor het primair onderwijs. In de periode juni t/m september is dit aanbod op onze website te zien. Klik om dit aanbod te zien bij 'soort activiteit' op Kinderboekenweek.


Wensen en ideeën
Natuurlijk zijn ook de andere groepen van harte welkom in Stadkamer. Heb je ideeën of wensen voor jouw groep? Of heb je al plannen waar wij wellicht op in kunnen spelen?