Lezen en Lenen

Terug naar overzicht

Nieuws

De Nationale Voorleesdagen

Bibliotheek

14 december 2018

Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er de Nationale Voorleesdagen.

Deze dagen hebben tot doel het voorlezen te stimuleren aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Zo worden kleintjes grote lezers!
De Nationale Voorleesdagen worden op woensdag 23 januari ingeluid met Het Nationale Voorleesontbijt en duren tot en met 3 februari. Centraal in de campagne Het Prentenboek van het Jaar 2019 is Een huis voor Harry van Leo Timmers.

Natuurlijk is het belangrijk om ook na de Nationale Voorleesdagen te blijven voorlezen. Is je kind nog geen lid van Stadkamer? Meld je kleintje aan tijdens de Voorleesdagen en ontvang een leuk vingerpoppetje cadeau! Maar het leukste cadeau is natuurlijk dat je kind jarenlang kan genieten van boeken, verhalen, muziek en films!

Hier is het volledige activiteitenprogramma van de Nationale Voorleesdagen in Stadkamer te vinden. Wil je je aanmelden voor een activiteit ga dan naar het activiteitenoverzicht.

De Nationale Voorleesdagen

Meer nieuws

Onderwijsbijeenkomst Zwolse theaters

Cultuureducatie

16 januari 2019

Docenten, ICC'ers en onderwijsteams zijn van harte uitgenodigd voor de onderwijsbijeenkomst op donderdagavond 14 februari in theater Odeon....

Lees hier meer over

Natuur- en kunstproject Alles Stroomt

Cultuureducatie

16 januari 2019

Alles stroomt, het nieuwe natuur- en kunstproject in Aalanden Het initiatief Alles stroomt! is een initiatief van ZoGemaakt en Stadkamer en...

Lees hier meer over
Terug naar overzicht