Lezen en Lenen

Terug naar overzicht

Nieuws

Word vrijwilliger!

Bibliotheek

11 april 2017

Dat horen wij graag! Wil je werkervaring opdoen, andere mensen ontmoeten en jezelf blijven ontwikkelen? Vind je het leuk om te zorgen voor een fijne sfeer? Stadkamer is op zoek naar vrijwilligers,  meld je snel aan!

Dit bieden we jou…

Je komt in een gezellig team te werken met beroepskrachten en vrijwilligers en je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt. Je werk als vrijwilliger bij Stadkamer kun je daarnaast ook inzetten als werkervaring in je zoektocht naar een baan. Vrijwilligers van Stadkamer ontvangen een gratis lidmaatschap om zo gebruik te maken van alle kennis en informatie die Stadkamer te bieden heeft.

We vragen van jou…

Je heet onze bezoekers welkom en maakt ze wegwijs in ons gebouw. Je helpt als het nodig is bij het inleveren of uitlenen van materiaal of assisteert bij de organisatie van activiteiten in Stadkamer. Je ruimt boeken op en legt tijdschriften weer netjes op de plek. Naast hard werken maken we ook tijd voor koffie drinken met elkaar. En kun jij of weet jij iets wat interessant is voor de bezoekers van Stadkamer? Dan horen we dat ook graag.

Ben je graag onder de mensen en maak je makkelijk contact?
Spreek je de Nederlandse taal?
Is fysiek en staand werk geen probleem?
Ben je minimaal 4 uren per week beschikbaar? Dan willen we graag kennismaken met jou!

Wat is Stadkamer?
In Stadkamer staan verleiden, verbinden en vernieuwen centraal. Stadkamer is de plek in Zwolle waar bezoekers kennis kunnen opdoen, anderen kunnen ontmoeten en cultuur kunnen beleven. Maar Stadkamer is ook de plek om te lezen, boeken te lenen, koffie te drinken en te studeren en te werken.

Interesse?
Wil je meer weten over je taken als vrijwilliger of wil je eerst kennismaken met Stadkamer bijvoorbeeld door een rondleiding door ons gebouw, neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator:
Marijne Bos via vrijwilliger@stadkamer.nl of 06-249 27 242.

Functieprofiel vrijwilliger gastvrouw/gastheer Stadkamer

Word vrijwilliger!

Meer nieuws

Nieuwe Makers gezocht!

BuurtCultuur & Amateurkunst

03 augustus 2017

Kickstart voor professionele culturele carrières. Ken jij of ben jij die Nieuwe Maker die klaar is voor een professionele carrière...

Lees hier meer over

Foto's IK TOON

BuurtCultuur & Amateurkunst

19 juli 2017

De maand juni is ten einde en daarmee eindigt ook de eerste editie van het IK TOON Festival Zwolle.

Lees hier meer over
Terug naar overzicht