×

Bij Boekhandel Westerhof heb ik het boek “Gangsterschool” uitgezocht om te lezen en te vertellen wat ik van dit boek vind. 

Het boek is geschreven door Kate Wiseman, en vertaald uit het Engels. Het boek is 251 pagina’s dik en heeft weinig illustraties. 

Het verhaal gaat over Milly en Charlie, die op het Rabauw College zitten. Dat is een geheime school, midden in het bos. Hier word je opgeleid om de beste crimineel te worden. Je leert er hacken, inbreken en vermommen.  

Milly en Charlie zijn allebei nieuw op deze school en sluiten vriendschap met elkaar. Ze voelen zich niet helemaal thuis op deze school en zijn allebei buitenbeentjes, omdat ze juist helemaal geen slechte dingen willen doen. Dan ontdekken ze een complot dat de toekomst van de school zal veranderen….Ze besluiten samen dit complot tegen te houden en zo de school te redden. 

Ik vond het een heel cool boek, dat vertelt over geheime gangen, spannende avonturen en bijzondere personen. Ik zou iedereen aanraden dit boek te lezen, want het is voor jongens en meisjes heel cool!  Er is inmiddels ook een tweede deel van Gangsterschool verschenen! 

Je kunt het boek lenen in alle vestigingen van Stadkamer.