×

HOCKEY MET NAOMI

Vandaag weer een boekverslag en dit keer over Hockeyen met Naomi

Algemene info:
Het boek is geschreven door Naomi van As. Ook is het ontworpen door Naomi van As. Het boek is uitgebracht in het jaar 2018 en het heeft 128 pagina’s

Wat heeft het boek allemaal?
Het heeft 4 grote hoofdstukken met daarin allemaal kleine hoofdstukken.

Algemeen
In dit hoofdstuk komen er dingen over Naomi zelf naar voren. Ze gaat je uitleggen hoe ze is begonnen met hockey en bij welke clubs ze heeft gezeten.

Trainingen
Hier geeft ze tips hoe je je zelf kan op warmen en welke oefeningen je kan doen tijdens je training. Een cooling down mag natuurlijk ook niet vergeten!

Wedstrijden
Hier vertelt ze je over de posities bij een wedstrijd, dus clubs die bij elkaar in een regio zitten, en ze geef je uitleg over de scheidsrechters (regels)

Nederlands elftal
Hier geeft ze je uitleg over wat ze deed bij het elftal en wanneer ze trainde. Je krijgt ook tips van hockeyspeelsters die in het NL elftal zaten zoals de keepster.

Wat vind ik van het boek?
Ik vind het een heel leuk boek. Het leest lekker weg en dat is fijn! Ik kon niet stoppen met lezen! Ik raad dit boek zeker aan. Alleen is het misschien leuk voor mensen die of op hockey gaan. Want als je op voetbal zit heb je er niet heel veel aan. Maar als bijv. je broertje of zusje op hockey zit en dit boek heeft, kijk er lekker in! Het is namelijk best een leuk boek! Ook heeft Naomi volgers van haar instagram gevraagd of ze vragen achter konden laten. Dat hebben ze gedaan en nu zitten er een paar in!

Dit was dan mijn boekverslag over dit boek! Hou deze pagina in de gaten voor nog meer!

Groetjes Pascalle