Stadkamer is genomineerd... Stem!
Stem op Stadkamer

Informatie over de locaties / podia
 

Als je meedoet met Ik toon Zwolle, zijn er verschillende mogelijkheden; je kunt meedoen op een 'eigen' locatie of op één van de podiummogelijkheden. Hieronder vind je meer informatie, handig om te weten als je een keuze opgeeft in het aanmeldformulier.

Eigen locatie
Ik toon Zwolle is een evenement van, voor en door Zwollenaren die graag iets doen met kunst(beoefening) in de vrije tijd. Organiseer je een culturele activiteit in je eigen wijk of stadsbreed? Alleen of met andere partijen? Dan is deze activiteit helemaal geschikt voor Ik toon Zwolle!

Daarnaast biedt Ik toon Zwolle de onderstaande drie podiummogelijkheden waarop jullie je kunsten kunnen laten zien; met een optreden, een expositie of een activiteit.

Parkpret podia
Op zondag 27 mei bruist Park Eekhout de hele middag van de culturele activiteiten. Er zijn drie podia waar je eventueel gebruik van kunt maken waaronder één podium met een geluidsinstallatie. Ook kun je op Parkpret workshops aanbieden of op een andere manier je bezoeker verrassen.
Ben je beeldend kunstenaar en wil je graag je kunst exposeren op het Montmartreplein van dit evenement; neem dan direct contact op met Raymond Koek, via het emailadres raymond.koek@gmail.com of telefonisch op het nummer 06-52 45 82 70.

Stadkamer Centrum
Van maandag 28 mei tot en met vrijdag 1 juni van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag 2 juni van 09.00 uur tot 16.30 is de grote zaal of 'de Huiskamer' bij Stadkamer beschikbaar voor optredens en activiteiten. Ook kun je dan gebruik maken van de workshopruimtes of het leslokaal.

Zwolle Unlimited - Ik toon-podium
Op zaterdag 2 en zondag 3 juni van 11.00 tot 18.00 uur is het Ik toon-podium beschikbaar. Het (onoverdekte) podium is 10 x 8 meter en staat in de buitenlucht. Het is voorzien van een professionele geluidsinstallatie en geluidstechnicus. Het podium staat op het plein 'Achter de Broeren', midden in de binnenstad.