Locaties / podia

Je kunt tijdens Ik toon Zwolle op verschillende locaties in de stad terecht om amateurkunst(beoefening) te ervaren en meemaken.
Voor het programma kijk je hier.
Je bent in ieder geval van harte welkom op de volgende locaties:
 

Parkpret - 27  mei

Na de opening van Ik toon Zwolle en Parkpret om 12.00 uur, bruist Park Eekhout van de Zwolse amateurkunst. In het park kun je genieten van zang, muziek, theater en verhalen. Daarnaast presenteren beeldend kunstenaars hun kunst op het 'Montmartre' in het park.

Academiehuis De Grote Kerk - 27 mei tot en met 3 juni

Op deze bijzondere locatie kun je een expositie bekijken van verschillende Zwolse beeldend kunstenaars. Ook kun je genieten van optredens van koren en muzikanten op dit podium met een unieke akoestiek.

Stadkamer Centrum - 28 mei tot en met 3 juni

Een afwisselend aanbod in Stadkamer, van een klein intiem optreden in De Huiskamer tot grote(re) voorstellingen en concerten in de grote Zaal en tussen de vele boeken. laat je verrassen door de diversiteit aan amateurkunst in Zwolle.

Ik toon-podium - 2 en 3 juni

Het openluchtpodium voor Waanders in de Broeren waar je naar optredens van (on)bekend Zwols talent kunt kijken en luisteren. Bands, koren, dans; het ik toon-podium, tijdens Zwolle Unlimited, is de plek waar Zwollenaren zichzelf aan een groot publiek kunnen presenteren.

Andere locaties in Zwolle - 27 mei tot en met 3 juni

Ik toon Zwolle is het evenement van, voor en door Zwollenaren die iets doen met kunst(beoefening) in de vrije tijd. Dus let op! In jouw straat, wijk of buurt kom je Ik toon Zwolle ook tegen. Geniet bij jou in de buurt van optredens, voorstellingen of activiteiten.