Stadkamer is genomineerd... Stem!
Stem op Stadkamer

Informatie Ik toon Zwolle
 

Ik toon Zwolle is het evenement voor iedereen die het podium wil 'pakken'. Maar hoe werkt dat nu? Hieronder lees je meer informatie over het evenement en hoe je je aan kunt melden.

Voor wie?
Amateurkunstvereniging, cultuuraanbieders in de vrije tijd, individuele amateurbeoefenaars, cultuurcoördinatoren, enthousiaste buurtbewoners met leuke culturele ideeën... eigenlijk iedereen die zich aangesproken voelt.

Wanneer?
Van 27 mei tot en met 3 juni is het mogelijk om op verschillende locaties in de stad je activiteit te presenteren of op te treden.

Wat?
Ik toon Zwolle is een evenement van en door de inwoners van Zwolle. Wat je tijdens Ik toon wilt ondernemen of presenteren en waar je dit wilt doen, is dan ook helemaal aan jou of jullie.

Activiteiten die je kan aanmelden voor Ik toon Zwolle zijn bijvoorbeeld: een gezellige amateurkunstwandeling met bijzondere acts tijdens de route, een voorproefje van jullie voorstelling, een open repetitie, een bijzondere jamsessie, een leuke workshop, jullie optreden dat toch al in deze week gepland staat, een bijzondere expositie op een verrassende locatie, een vernieuwende cross-over waarmee jullie het publiek verrassen, een kijkje bij de decorbouw van jullie productie en natuurlijk jouw/jullie eigen bedachte activiteit.

Daarnaast zijn er tijdens Ik toon Zwolle verschillende podiummogelijkheden.

Wie organiseert wat?
Jij bedenkt en regelt de activiteit, Stadkamer staat voor je klaar met tips en advies. Jij organiseert je eigen activiteit en Stadkamer coördineert Ik toon Zwolle en geeft jouw activiteit exposure.

Ik toon Zwolle en samenwerkingspartners
Stadkamer coördineert Ik toon Zwolle. Maar dat doen wij niet alleen. De gemeente Zwolle maakt Ik toon Zwolle mede mogelijk en samen met Parkpret en Zwolle Unlimited zorgen we voor een groot podium in de stad.

Hoe meld ik me aan?
Vul het aanmeldformulier vóór 1 april in en we nemen contact met je op.

Heb je vragen?
Bel dan naar Anne Bussink, adviseur amateurkunst op het nummer 06-41 32 13 61. Of stel je vraag via het onderstaande contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier Ik toon Zwolle