×

In het weekend van 18 en 19 mei wordt op initiatief van een groep enthousiaste Minibiebhouders een bijzondere activiteit georganiseerd: de Eerste Zwolse Open Minibiebdag! Het is voor het eerst dat deze dag in Zwolle wordt georganiseerd– en zelfs de eerste keer in heel Nederland!

De Open Minibiebdag houdt in dat er op deze twee dagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur bij zoveel mogelijk Minibiebs iets te doen is. Op die manier zetten we de Minibiebs in het zonnetje. En we hebben nog een leuke middag ook!

In het onderstaande formulier kun je je opgeven. Dat kan tot 1 maart. Je hoeft nog niet te vertellen wát je wilt organiseren bij je Minibieb, want we willen je nog even de tijd geven om dat te bedenken. Van 1 maart tot en met 15 maart kan je je activiteit doorgeven, maar daarover volgt later nog meer informatie.

LET OP: zowel zaterdag als zondag gaat het om de tijd tussen 14.00 uur en 16.00 uur, maar een activiteit hoeft niet twee uur te duren. Je activiteit mag dus ook korter zijn en bijvoorbeeld twee of drie gedaan worden. En heel belangrijk om te onthouden: een (heel) kleine activiteit is ook goed!

(* verplicht veld)

Ja, door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de privacyverklaring.