Cultuureducatie

Welkom bij de materialenbank van Stadkamer. Hier vind je een overzicht van de instrumenten en apparatuur die te huur zijn voor cultuureducatie in het onderwijs. Scholen, cultuuraanbieders en docenten/trainers kunnen de materialen bij Stadkamer reserveren en huren op basis van beschikbaarheid.

De school kan de huursom verrekenen met het ‘trekkingsrecht’ van het Fonds Cultuureducatie Zwolle.
De vermelde huurprijs is per week of per dag, exclusief vervoerskosten. Voor het vervoer in Zwolle wordt € 48,- per rit gerekend (inclusief BTW). De minimale afname voor het vervoer is € 75,-. Voor locaties buiten Zwolle komt daar € 0,75 per kilometer bij.

Als wij de materialen vervoeren, zijn ze tijdens het vervoer verzekerd. Je kunt de materialen op afspraak ook zelf (laten) halen bij Stadkamer Centrum, het risico is dan voor de huurder. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wij leveren de materialen in goede staat en verwachten de materialen in dezelfde staat weer terug. Van de verhuur wordt een huurovereenkomst gemaakt die door beide partijen wordt getekend. Op basis van deze overeenkomst krijgt de huurder een rekening.

Wil je meer informatie over de materialenbank en/of materialen reserveren? Vul onderstaand contactformulier in.

Overzicht materialenbank

Huurvoorwaarden materialenbank

Contact opnemen