Cultuureducatie

Terug naar overzicht

Nieuws

VO Meet UP

Cultuureducatie

17 juli 2017

Op verzoek van velen starten we komend schooljaar weer met cultuurnetwerkbijeenkomsten voor het VO.  Uitwisselen, inspiratie opdoen en dilemma’s voorleggen aan collega’s, daar is alle ruimte voor tijdens de VO Meet Ups.

Deze middag laten we positieve energie de vrije loop tijdens de eerste VO Meet up in de Ontwerpfabriek van Cibap, de vakschool voor verbeelding. De Ontwerpfabriek is een plek waar kennis, kunde en innovatie samenkomen. Een plek waar creatieve geesten de koppen bij elkaar en de handen uit de mouwen steken. Misschien wel de toekomstige plek voor activiteiten met leerlingen. Na een inspirerende rondleiding steken wij zelf de koppen bij elkaar, gaan wij in gesprek en is er ruimte voor ontmoeting en uitwisseling.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de tentoonstelling Materia te bekijken. Het Materia-experience center is een walhalla voor ontwerpers en makers. Maar liefst 500 verschillende materialen om te inspireren, te zien, te ruiken, te voelen en te gebruiken.

Zet ook alvast in je agenda: Meet ups in het voorjaar zijn op 25 januari en 31 mei 2018.

Aanmelden via cultuureducatie@stadkamer.nl 

VO Meet UP

Meer nieuws

Nieuwe Makers gezocht!

BuurtCultuur & Amateurkunst

03 augustus 2017

Kickstart voor professionele culturele carrières. Ken jij of ben jij die Nieuwe Maker die klaar is voor een professionele carrière...

Lees hier meer over

Foto's IK TOON

BuurtCultuur & Amateurkunst

19 juli 2017

De maand juni is ten einde en daarmee eindigt ook de eerste editie van het IK TOON Festival Zwolle.

Lees hier meer over
Terug naar overzicht