Cultuureducatie

Terug naar overzicht

Aanbieder

Toneelgroep Oostpool en Theater Sonnevanck

Voortgezet Onderwijs

Toneelgroep Oostpool en Theater Sonnevanck zijn sinds 2013 een alliantie aangegaan. We hebben een vrachtwagen met trailer waarin de voorstellingen plaatsvinden en rijden met deze vrachtwagen het schoolplein op. In de trailer spelen we, binnen een lesuur, een professionele voorstelling. Als kijker zit je dicht op de huid van de acteurs: je ruikt het zweet, hoort hun adem, voelt de spanning.

We maken twee trailervoorstellingen per jaar voor de leeftijden 12+ en 14+.

Over Toneelgroep Oostpool
Toneelgroep Oostpool is een groot nationaal gezelschap. We maken theater voor iedereen vanaf 12 jaar. We ontvangen een rijkssubsidie om naast regulier publiek ook het VO te voorzien van professioneel theater. Theater dat via interactie met de toeschouwer aanzet tot reflectie op de samenleving en die stimuleert.

Over Theater Sonnevanck
Theater Sonnevanck is het jeugdtheatergezelschap van Oost-Nederland. Wij maken muziektheater voor kinderen en jongeren. Onze voorstellingen gaan over leven en samenleven in deze tijd, volwassen thematiek voor een jong publiek. Theater Sonnevanck trakteert je op muziektheater dat een feest is voor ogen, oren gevoel en verstand.

Over Toneelgroep Oostpool en Theater Sonnevanck

AdresNieuwstraat 58

Plaats6811 HX Arnhem

Telefoonnummer026 4437655

Websitehttp://www.toneelgroepoostpool.nl/

Neem per e-mail contact op

Toneelgroep Oostpool en Theater Sonnevanck

Producten van Toneelgroep Oostpool en Theater Sonnevanck

BromanceVO

Toneelgroep Oostpool en Theater Sonnevanck

Bekijk product

PrincessVO

Toneelgroep Oostpool en Theater Sonnevanck

Bekijk product