×

Cultuur & Techniekeducatie

Terug naar overzicht

Aanbieder

Maimoves

Primair Onderwijs

Maaike Hazelaar, eigenaar van Maimoves, heeft haar opleiding tot dansdocent afgerond in 2009. Drie jaar later slaagde ze voor de post-hbo BIK opleiding aan de Artez hogeschool voor de kunsten. Momenteel is zij werkzaam bij cultureel centrum Kubus te Lelystad en Muzisch centrum te Emmeloord waar zij zowel jaarcursussen geeft als zelf ontwikkelde educatieve workshops. Ook geeft Maaike les bij de vereniging Swift 64 te Swifterbant waar zij bijna 60 dansleden onder haar hoede heeft die elke les met enthousiasme komen dansen en regelmatig in Swifterbant en omstreken optreden. Haar opleidingen en jarenlange ervaring maken dat er met plezier kwaliteit geleverd wordt.

Voor Maimoves is het erg belangrijk dat kinderen dans op een speelse manier kunnen beleven. Maaike zorgt dat de kinderen geprikkeld worden om op een eigen manier invulling aan dans te geven binnen de door haar gegeven kaders. Door haar persoonlijkheid en ervaring weet ze in korte tijd een veilige sfeer voor de kinderen te creëren, waardoor er een ideale leeromgeving wordt geschept.

Bij het aanbod van Maimoves ziet u dat de workshops zijn ingedeeld per twee groepen. Klik op de desbetreffende groep om meer te lezen over de verschillende workshops die worden aangeboden.  

Over Maimoves

ContactpersoonMaaike Hazelaar

AdresGrietenij 12-29

Plaats8233 BH Lelystad

Telefoonnummer06 11 333 59 3

Websitehttp://www.maimoves.nl/

Neem per e-mail contact op

Maimoves

Producten van Maimoves

Dansworkshops voor groep 1/2PO

Maimoves

Bekijk product

Dansworkshops voor groep 3/4PO

Maimoves

Bekijk product

Dansworkshop voor groep 5/6PO

Maimoves

Bekijk product

Dansworkshops voor groep 7/8PO

Maimoves

Bekijk product