×

Cultuur & Techniekeducatie

Terug naar overzicht

Aanbieder

JAKIMI danst!

Primair Onderwijs

JAKIMI danst! is een stichting die meer danseducatie naar het regulier onderwijs wilt brengen. Ons doel is om leerlingen kennis te laten maken met dans als kunstvorm en zo bij te dragen aan hun culturele ontwikkeling. Door middel van korte dansvoorstellingen krijgen kinderen de mogelijkheid om dans te beleven, ontdekken en ervaren. Hierbij staat de belevingswereld van het kind centraal.

Wat JAKIMI danst! bijzonder maakt, is dat de voorstellingen gedanst worden op een ronde vloer waar de kinderen omheen zitten. Zo beleeft ieder kind de voorstelling vanuit een eigen perspectief.

De kinderen zien een korte dansvoorstelling met aansluitend een nagesprek. In de dansworkshop die daarop volgt, krijgen kinderen in actieve opdrachten de kans om individueel en in samenwerking creatief bezig te zijn.

Tegelijkertijd zijn de leerlingen op een speelse en ongedwongen manier bezig met beweging, sociale ontwikkeling en creativiteit. Het gaat hierbij niet om de prestaties van het kind, maar om de inzet en de ontwikkeling. Elk kind is uniek en krijgt de kans om zichzelf op eigen niveau te exploreren.

Over JAKIMI danst!

ContactpersoonMichelle Kooi

AdresTorenzicht 74

Plaats3755 CD Eemnes

Telefoonnummer

Websitewww.jakimidanst.nl

Neem per e-mail contact op

JAKIMI danst!

Producten van JAKIMI danst!

Laat je niet kisten!PO

JAKIMI danst!

Bekijk product

TIJD/WIJSPO

JAKIMI danst!

Bekijk product

Laat je niet kisten! lessenreeksPO

JAKIMI danst!

Bekijk product

TIJD/WIJS lessenreeksPO

JAKIMI danst!

Bekijk product